Vimbodí, l'ermita, Milmanda i Poblet

print pdf

 Part d'aquest itinerari va quedar destrossat degut a la riuada del Francolí l'octubre de 2019.

Distància: 12,600 km

Durada aprox.: 4h

Tipus de ruta: circular

Dificultat física*: moderada

Dificultat tècnica*: trams d'asfalt i terreny complicat amb pedra solta

Desnivell acumulat:  157 m de pujada i baixada

Itinerari senyalitzat: Parcialment. Coincideix el GR®171, l' itinerari de La Ruta del Cister GR®175, el camí ramader del Paratge Natural de Poblet i el camí dels castanyers de Vimbodí a Vilanova de Prades passant per Vallclara.

(*) Dificultat física i tècnica segons el mètode SENDIF: metodologia homogènia per determinar i informar sobre la dificultat de les rutes a peu pensada per a aquelles persones que caminen de manera més esporàdica. Per a més informació: http://www.sompirineu.cat/

Descripció:

Recorregut pels llocs més emblemàtics del municipi als peus del bosc de Poblet i muntanyes de Prades. Caminem per un tram de l'antic camí ramader de Poblet a Prades i passem per la ruta Arrelats que segueix els diferents arbres singulars (http://arrelats.ctfc.cat/) mentre contemplem el castell de Riudabella. 

 Quadern de ruta (edició març 2017)  Track per a GPS

Powered by Wikiloc

MY112, Es recomana disposar de l’APP del Centre d’Atenció i Gestió de Trucades d’Urgència al Telèfon 112. És gratuïta i disponible pels sistemes Android i iOS. Geolocalitza la trucada de forma automàtica i augmenta la capacitat de resposta dels cossos d’emergències.

 

Menu

Menú principal

Llengües