Passejada al Balneari de Vallfogona

print pdf

Distància: 3,700 km.

Durada aprox.: 1h.

Tipus de ruta: Circular.

Dificultat física*: Fàcil

Dificultat tècnica*: Trams de terreny per camps de conreu.

Desnivell acumulat:  176 m de pujada i de baixada.

Itinerari senyalitzat: Sí, amb pals i banderoles de l'itinerari 5 per l’Ajuntament de Vallfogona de Riucorb.

Descripció:

Passejada circular a l'entorn de Vallfogona de Riucorb que ens porta fins al nucli urbanitzat del Balneari de Vallfogona. Aquest conjunt de xalets, habitatges particulars i allotjaments turístics ha anat creixent al voltant de l’establiment termal construït a l’inici del segle XX. Les aigües minerals de Vallfogona: les fonts Pudosa i Salada, que brollen a la vora, riu amunt, són clorurades i sulfatades i s’aprofiten sota control mèdic des de la fi del segle XIX. És un dels indrets més frondosos i bonics de la vall, que s’estén en part pel terme veí de Llorac.

 Quadern de ruta [EN CONSTRUCCIÓ]

 Track per a GPS a Wikiloc

 Mapa a Instamaps [EN CONSTRUCCIÓ]

 

* Dificultat física i tècnica segons el mètode SENDIF: Metodologia homogènia per determinar i informar sobre la dificultat de les rutes a peu pensada per a aquelles persones que caminen de manera més esporàdica. Per a més informació: http://www.sompirineu.cat/

MY112, Es recomana disposar de l’APP del Centre d’Atenció i Gestió de Trucades d’Urgència al Telèfon 112. És gratuïta i disponible pels sistemes Android i iOS. Geolocalitza la trucada de forma automàtica i augmenta la capacitat de resposta dels cossos d’emergències.

Powered by Wikiloc
Menu

Menú principal

Llengües

  • Català
  • Español
  • English
  • Français