Alta vall del Corb

print pdf

 Els trams on s'ha de creuar el riu no son transitables.

Punt d'inici i final: Santa Coloma de Queralt.

Distància: 40,100 km.

Durada: 2-3 dies.

Tipus de ruta: circular.

Dificultat física(*): moderada.

Dificultat tècnica(*): trams d'asfalt amb forts pendents; cal creuar el riu sense passera i en època de pluges ens haurem de descalçar.

Desnivell acumulat: 629 m de pujada i 529 m baixada.

Marques de seguiment: parcialment senyalitzat amb senyals Consell Comarcal de la Conca de Barberà. Connexió amb el GR®171.

(*) Dificultat física i tècnica segons el mètode SENDIF: metodologia homogènia per determinar i informar sobre la dificultat de les rutes a peu pensada per a aquelles persones que caminen de manera més esporàdica. Per a més informació: http://www.sompirineu.cat/

Descripció:

El riu Corb travessa les comarques de la Conca de Barberà, l'Urgell i les Garrigues creant un espai natural de gran interès. La Vall del riu Corb constitueix una unitat geogràfica, econòmica, ramadera i històrica que s'estén entre el nord de la Conca de Barberà i el sud de la comarca de l'Urgell. Un territori format per múltiples, pintorescos i frondosos boscos, amb poblets que amaguen racons d'una gran riquesa cultural i patrimonial.

En total el recorregut són quaranta quilòmetres d'història, simbolitzada per pobles de pedra, esglésies romàniques i gòtiques i ruïnes de monestirs.

En aquests darrers anys (2010 i 2013) s'ha renovat la senyalització de la part sud i s'ha modificat el traçat.

  Quadern de ruta (edició 2006)    Track GPS

Powered by Wikiloc
Menu

Menú principal

Llengües