Ruta dels Comalats des de Belltall

print pdf

Punt d'inici i final: plaça de l'església de Belltall.

Distància: 17,270 km.

Tipus de ruta: circular.

Dificultat física(*):  exigent per la llargada del recorregut.

Dificultat tècnica(*): trams de forts pendents, pedra solta i d'asfalt.

Desnivell acumulat: 357 m de pujada i de baixada.

Marques de seguiment: ruta no esta senyalitzada. Coincideix amb l'itinerari saludable dels Comalats, el GR®171el GR®171-1 del Fonoll al coll de Forès i l'itinerari de La Ruta del Cister, GR®175 .

(*) Dificultat física i tècnica segons el mètode SENDIF: metodologia homogènia per determinar i informar sobre la dificultat de les rutes a peu pensada per a aquelles persones que caminen de manera més esporàdica. Per a més informació: http://www.sompirineu.cat/

Descripció:

La Ruta dels Comalats és un recorregut circular ideal per fer en bicicleta de muntanya, que es va crear fa uns anys. Es pot iniciar des d'on es vulgui, nosaltres us proposem des de Belltall.

Els Comalats és una petita part del territori situat al límit de les comarques de la Conca de Barberà i l’Urgell, amb un paisatge i una climatologia singulars. És un territori rural amb un paisatge marcat pels cultius de secà i petites masses boscoses, envoltat de petits grans pobles que conserven alguns dels vestigis històrics que ens mostren la importància que com a terra de frontera va tenir aquesta zona al segle X.

 Quadern de ruta    Track GPS

Powered by Wikiloc