Rutes a peu

La Conca de Barberà ofereix una gran varietat de rutes per la comarca. Si t'agrada caminar i descobrir nous racons, no ho dubtis: vine! T'agradarà!

La Conca de Barberà és travessada per rutes reconegudes de caràcter històric i/o de peregrinatge com per exemple el l'itinerari de La Ruta del Cister GR®175 , el camí de Sant Jaume a Catalunya, el camí de les Terres del Gaià i el camí de Tarragona a Sant Magí de la Brufaganya; senders homologats, i rutes d'àmbit més local que recuperen el patrimoni, algunes d'elles senyalitzades i altres no o parcialment.

Senders de Gran Recorregut: el GR®7, el GR®171, el GR171-4, el GR®171-5 i itinerari de La Ruta del Cister GR®175.

Senders de Petit Recorregut: el PR®-C2, el PR®-C3, el PR®-C17, el PR®-C20, el PR®-C 21, el PR®-C21.1 i el PR®-C184.

Pels seu desnivells moderats, la diversitat de paisatge i l'opció de poder-los combinar entre ells, converteixen la Conca de Barberà en un territori ideal per als amants del senderisme.

 Tracks per a GPS

Descarrega't el mapa clicant sobre la imatge.

Pas del Camí de Sant Jaume a Catalunya.Barberà de la Conca es troba als peus de la serra de Miramar, concretament del tossal Gros o Nas del Gegant, en una zona fèrtil i rica en aigua. 
Als peus de la serra del Tallat.A Blancafort podem caminar o anar en BTT pels itineraris saludables senyalitzats al voltant del nucli urbà o pujar al santuari del Tallat enllaçant amb el GR®175 i el GR®171. Els poble és molt actiu i s'organitzen activitats esportives com la Mitja Marató, la Pujada...
Vall del CorbEl terme de Conesa disposa diferents rutes senyalitzades ideals pels amants del senderisme i de la BTT. Anualment es celebra Cursa i Caminada Popular de Conesa el mes d'octubre.
Als peus de les muntanyes de Prades i del Paratge Natural de Poblet.L'Espluga de Francolí és un lloc privilegiat per fer rutes de senderisme i de BTT, i altres activitats de turisme actiu com l’espeleologia a la cova de la Font Major. A les Masies hi trobem el Parc Natural del Garber, un espai on...
És lloc de pas dels principals senders de Gran Recorregut que travessen la comarca com el GR®175 La Ruta del Cister, el GR®171, GR®171-1 i GR®171-5.Forès és conegut com el mirador de la Conca de Barberà per la seva situació privilegiada amb una esplèndida vista de tota la comarca i de bona part de...
L'Alta vall del Corb i el GR®171 són dos itineraris senyalitzats que travessen el municipi de Llorac i altres pobles de la vall del Corb.Els antics camins tradicionals de Llorac, conviden al caminant i al ciclista a fer un viatge en el temps; un viatge pausat i tranquil. 
Vall del riu Francolí, muntanyes de Prades i serra de Miramar.Montblanc és una vila medieval situada a la vall del riu Francolí i als peus de les muntanyes de Prades, per la seva estratègica situació és travessada per diferents senders de Gran Recorregut homologats com el GR®175 La Ruta del Cister...
Un territori situat al límit de les comarques de la Conca de Barberà i l’Urgell, amb un paisatge i una climatologia singulars.Passanant i Belltall esta format per diferents pobles carregats de patrimoni i envoltats de boscos. És un lloc ideal per fer excursions a peu i en bicicleta.
Situat a l'Alt Gaià és un territori molt accidentat i muntanyós amb zones de conreu de secà, principalment ceralistes. Descobreix el municipi de les Piles i els seus nuclis de població a través de les diferents rutes a peu o en BTT.
S'alça sobre un massís elevat en forma de península, voltat pel torrent del Torrentill i pel gorg natural del riu Anguera, afluent del riu Francolí.Des d'aquí es poden fer excursions i rutes per un dels paisatges més poc coneguts, com la ruta de les Pedreres i forns de guix, i la ruta dels espadats...
Pontils, el paisatge més agrest i espectacular de l'alt Gaià i del nord-est de la Conca de Barberà.Està format per vuit pobles carregats d'història, envoltats de boscos frondosos i punt de partida de moltes excursions com el camí de les terres del Gaià, sant Miquel de Montclar - un dels 100 cims...
Situat al bell mig del sender GR®175 La Ruta del Cister entre els monestirs de Vallbona i Santes Creus.A partir d'aquí es poden fer diferents recorreguts a peu i en BTT.
Vall del Corb i del GaiàSanta Coloma de Queralt és punt de partida del camí de les terres del Gaià i de la ruta dels molins, entre altres. 
Sarral, patrimoni i natura Sarral és punt de partida de nombroses excursions a peu i en BTT, i pas del GR®175 La Ruta del Cister,entre altres. 
Es troba a les zones boscoses de les obagues del riu Corb (EPN) i en plena vall del Corb.És punt de partida de nombroses excursions a peu i en BTT.
Als peus de la serra del Tallat.És lloc de pas del camí de Sant Jaume a Catalunya i del GR®171.
Als peus de la serra del Tallat.Solivella és lloc de pas de l’antic camí ral que unia la Plana de l’Urgell amb el Camp de Tarragona.
Als peus de les muntanyes de Prades.És un poble rural amb encant, petit i tranquil, famós per tenir una de les millors piscines de la comarca i perquè és un punt de partida de moltes excursions.
Vall del CorbVallfogona de Riucorb és un petit poble medieval conegut per les seves aigües i el seu balneari situat a la vall del Corb és un lloc excel·lent per passejar-hi i fer-hi excursions.
Es troba a les muntanyes de Prades i sota els cingles de la serra de la Llena.Un poble de muntanya acollidor situat en un lloc privilegiat per la pràctica de senderisme i bicicleta de muntanya. Compta amb una varietat de rutes i itineraris de tots els nivells. Descárgate las principales rutas de...
Situat a la llera del riu Francolí i als peus de les muntanyes de Prades i de la serra de Miramar.Un excel.lent lloc per fer excursions a peu i sortides en BTT.
Als peus de les muntanyes de Prades i del Paratge Natural de Poblet.El municipi és conegut pel monestir de Poblet, declarat Patrimoni Mundial per la UNESCO. És punt de partida de nombroses excursions per paisatges entre vinyes, boscos de roure reboll, alzinars, patrimoni arquitectònic rural,...El...
Subscriure a
Menu

Menú principal

Formulari de cerca