Rutes en BTT

La Conca de Barberà ofereix una gran varietat de rutes per la comarca. Si t'agrada descobrir nous racons pedalant, no ho dubtis: vine! T'agradarà!

L'orografia de la Conca de Barberà ens permet realitzar excursions en bicicleta de tots els nivells. 

 

Pas del Camí de Sant Jaume a Catalunya.Barberà de la Conca es troba als peus de la serra de Miramar, concretament del tossal Gros o Nas del Gegant, en una zona fèrtil i rica en aigua. 
Blancafort es troba al centre de la Conca de Barberà i als peus de la serra del Tallat, enmig de La Ruta del Cister entre els monestirs de Poblet i Vallbona. A Blancafort podem caminar o anar en BTT pels itineraris saludables senyalitzats al voltant del nucli urbà o pujar al santuari del Tallat...
Vall del CorbEl terme de Conesa disposa de diferents rutes senyalitzades pels amants del senderisme i de la BTT.
Als peus de les muntanyes de Prades i del Paratge Natural de Poblet.L'Espluga de Francolí és un lloc privilegiat per fer rutes de senderisme i de BTT, i altres activitats de turisme actiu com l’espeleologia a la cova de la Font Major. A les Masies hi trobem el Parc Natural del Garber, un espai on...
L'Alta vall del Corb i el GR®171 són dos itineraris senyalitzats que travessen el municipi de Llorac i altres pobles de la vall del Corb.Els antics camins tradicionals de Llorac, conviden al caminant i al ciclista a fer un viatge en el temps; un viatge pausat i tranquil.
És lloc de pas dels principals senders de Gran Recorregut que travessen la comarca com el GR®175 La Ruta del Cister, el GR®171, GR®171-1 i GR®171-5.Forès és conegut com el mirador de la Conca de Barberà per la seva situació privilegiada amb una esplèndida vista de tota la comarca i de bona part de...
Vall del riu Francolí i muntanyes de Prades.Montblanc és una vila medieval situada a la vall del riu Francolí i als peus de les muntanyes de Prades, per la seva estratègica situació és travessada per diferents senders de Gran Recorregut homologats com el GR®175 La Ruta del Cister, el GR®171, el GR®...
Un territori situat al límit de les comarques de la Conca de Barberà i l’Urgell, amb un paisatge i una climatologia singulars.Passanant i Belltall esta format per diferents pobles carregats de patrimoni i envoltats de boscos. És un lloc ideal per fer excursions a peu i en bicicleta.
Situat a l'Alt Gaià és un territori molt accidentat i muntanyós amb zones de conreu de secà, principalment ceralistes. Descobreix el municipi de les Piles i els seus nuclis de població a través de les diferents rutes a peu o en BTT.
Voltat pel gorg natural del riu Anguera, afluent del riu Francolí.Des d'aquí es poden fer excursions i rutes per un dels paisatges més poc coneguts, com la ruta de les Pedreres i forns de guix, i la ruta dels espadats del riu Anguera, entre altres.
Pontils, el paisatge més agrest i espectacular de l'alt Gaià i del nord-est de la Conca de Barberà.Està format per vuit pobles carregats d'història, envoltats de boscos frondosos i punt de partida de moltes excursions com el camí de les terres del Gaià, sant Miquel de Montclar - un dels 100 cims...
Al bell mig del sender GR®175 La Ruta del Cister entre els monestirs de Vallbona i Santes Creus.A partir d'aquí es poden fer diferents recorreguts a peu i en BTT.
Vall del Corb i del GaiàSanta Coloma de Queralt és punt de partida del camí de les terres del Gaià i de la ruta dels molins, entre altres. 
Sarral, patrimoni i natura Sarral és punt de partida de nombroses excursions a peu i en BTT, i pas del GR®175 La Ruta del Cister,entre altres.  
Situat a les zones boscosos de les obagues del riu Corb (EPN) i en plena vall del Corb.És punt de partida de nombroses excursions a peu i en BTT.
Senan es troba als peus de la serra del Tallat i és lloc de pas del camí de Sant Jaume a Catalunya i del GR®171.
Solivella es troba als peus de la serra del Tallat lloc de pas de l’antic camí ral que unia la Plana de l’Urgell amb el Camp de Tarragona.
Vallclara es troba als peus de les muntanyes de Prades.És un poble rural amb encant, petit i tranquil, famós per tenir una de les millors piscines de la comarca i perquè és un punt de partida de moltes excursions.
Vallfogona de Riucorb és un petit poble medieval conegut per les seves aigües i el seu balneari situat a la vall del Corb i un lloc excel·lent per passejar-hi i fer-hi excursions. 
Es troba a les muntanyes de Prades i sota els cingles de la serra de la Llena.Un lloc ideal per fer excursions a peu i en BTT.
Situat a la llera del riu Francolí i als peus de les muntanyes de Prades i la serra de Miramar.És un excel.lent lloc per fer excursions a peu i sortides en BTT.Actualment no hi ha cap ruta descrita en aquesta modalitat.
Situat als peus de les muntanyes de Prades, comprèn gran part del Paratge Natural de Poblet.El municipi és conegut pel monestir de Poblet, declarat Patrimoni Mundial per la UNESCO. És punt de partida de nombroses excursions per paisatges entre vinyes, boscos de roure reboll, alzinars, patrimoni...
Subscriure a
Menu

Menú principal

Formulari de cerca