Gastronomia

print pdf

Quan fem un viatge o coneixem un lloc nou, ens agrada portar un record o bé aprofitar per comprar alguns regals, ja siguin objectes o productes representatius del país i de la seva cultura. El més important és que siguin únics com són els productes artesanals.

Els carquinyolis de l'Espluga de Francolí, els merlets o montblanquins de Montblanc, la tòfona i les castanyes de Vilanova de Prades, el formatge de l'Albió, les nous de Vimbodí i Poblet, les melmelades de Guialmons (Les Piles), la mel de Vilaverd, les orelletes de Solivella, el romesco colomí de Santa Coloma de Queralt, les coques de recapte, els embotits, els vins i caves de la D.O. Conca de Barberà,... i molts altres productes característics de la Conca de Barberà es poden trobar a diversos establiments.

A la Conca de Barberà es produeixen i elaboren una gran diversitat d’aliments de qualitat que estan recollits en el Catàleg de la pagesia i artesania alimentària de la Conca de Barberà.

  Descarrega't el catàleg en pdf 

L'avellana de muntanya és un producte agroalimentari de qualitat que es cultiva als pobles de les muntanyes de Prades i el seu cultiu forma part del nostre paisatge.

 Descarrega't l'opuscle de Primeres Jornades de Promoció de l’Avellana de Muntanya

Més informació: Associació d'Amics de les muntanyes de Prades

Menu

Menú principal