Inici >> Què fer? >> Experiencies Conca de Barbera

Visita guiada a Montblanc

print pdf

Endinsa't a Montblanc amb els guies turístics

Cada dia de la setmana tens la possibilitat de conèixer la història, les anècdotes i les tradicions que fan de Montblanc una Vila amb caràcter.

Recorregut:

Punt de trobada i inici de la visita a l'Oficina de Turisme, davant la Catedral del Vi de Montblanc on el guia dona la benvinguda als participants i indica les mesures i recomanacions de seguretat sanitària que cal seguir al llarg de la visita.
Es passejarà per carrers i places evitant aglomeracions, fent les explicacions en espais amplis i poc transitats com a la plaça Major o la plaça de Santa Maria per contemplar la popularment coneguda Catedral de la muntanya. El recorregut acabarà amb la visita a una torre de la muralla (la de Pere III) i un tram del pas de ronda (el que arriba a la torre-portal de Sant Jordi).

Horari:

Cada dia a les 11h. amb reserva prèvia.

Durada:

La visita té una durada de 1 hora 30 minuts.

Idioma:

Les visites guiades s'oferiran en català, tot i que hi ha la possibilitat de realitzar-les en altres llengües (castellà, anglès i francès).

En aquest cas, ens ho heu de consultar per correu electrònic turisme@montblanc.cat

Mesures sanitàries:

  • L'ús de les mascaretes és obligat per a totes les persones de 6 anys o més, a la via pública, en espais a l'aire lliure i en qualsevol espai tancat d'ús públic o que es trobi obert al públic.
  • El visitant té a la seva disposició dispensadors de gel hidroalcohòlic a l'Oficina de Turisme i a la torre d'inici de la visita a la muralla.

Reserva i compra de tiquets: 

Per realitzar la visita guiada és imprescindible adquirir el tiquet prèviament a través d'aquest enllaç: TIQUETS VISITA GUIADA

Menu

Menú principal

Llengües

  • Català
  • Español
  • English
  • Français