Visites guiades de tardor - la Conca de Barberà, poble a poble ** 10 de novembre ** INSCRIPCIONS OBERTES!!

print pdf
05/11/2018 Actualitat

Visites guiades de tardor - la Conca de Barberà, poble a poble ** 10 de novembre ** INSCRIPCIONS OBERTES!!

Enceta la tercera edició de les visites guiades de tardor per conèixer els pobles de la Conca de Barberà 

Els dissabtes 20 i 27 d’octubre, i 10 de novembre a les 11h del matí podreu descobrir i gaudir de la riquesa cultural i patrimonial dels pobles de Forès, Passanat i Pira a través d’un conjunt de visites guiades.

Les visites són gratuïtes i les places son limitades (màxim 25 persones). Cal fer inscripció prèvia a: https://goo.gl/oRLSXa.

Les inscripcions es tancaran el dia abans de cada sortida a les 14 h o quan s’hagi arribat al màxim de persones.

Aquestes activitats estan organitzades pel Servei de Turisme del Consell Comarcal de la Conca de Barberà dins la campanya de tardor "La Conca de Barberà, poble a poble", i són possibles gràcies a la col·laboració i participació dels ajuntaments de Forès, Passanant i Belltall i Pira.

Per aquesta campanya s'han programat tres visites guiades amb l'objectiu de dinamitzar el turisme, donar a conèixer el patrimoni cultural que guarden els pobles de la comarca i generar una imatge global de comarca.

Calendari de visites:

20 d’octubre – Forès

Sortirem des de la plaça del Mirador on primer, ens situarem dins la Conca de Barberà i en els seus inicis com a poble. A continuació ens endinsarem pels carrerons i places que ens ajudaran a conèixer més detalls i curiositats del poble de Forès, visitarem l'exterior i l'interior de l'església romànica i gòtica de Sant Miquel de Forès (s. XI i s. XII) i el cementiri d'origen medieval.

27 d’octubre – Passanant

Ens trobarem a la plaça de l’església on començarem el recorregut. Visitarem l’església barroca del segle XVII-XVIII dedicada a Sant Jaume, passejarem pels carrerons, coneixerem l’antic forn de pa comunal restaurat i convertit en un petit museu i sala d’exposicions...

10 de novembre – Pira

L’itinerari guiat per Pira començarà davant de les escoles. Visitarem el casc antic, coneixerem la producció del guix (pedreres, guixeres i antics forns), i els secrets de l'elaboració del vi i el cava.

Menu

Menú principal

Llengües

  • Català
  • Español
  • English
  • Français