Nits Templeres a l'Espluga de Francolí, tots els dissabtes de juliol i agost

print pdf
15/06/2017 Actualitat

Nits Templeres a l'Espluga de Francolí, tots els dissabtes de juliol i agost

Arriba la primera edició de les “Nits Templeres” a l’Espluga de Francolí

Aquest estiu l’Espluga de Francolí acollirà el primer cicle de les Nits Templeres, una experiència turística que pretén combinar el turisme i la gastronomia. Així doncs, per les nits dels dissabtes 15 de juliol i 12 d’agost, s’ha organitzat una visita nocturna a la Ruta Templera i Hospitalera, que finalitzarà amb un sopar medieval pels assistents.

Durant la visita, un guia caracteritzat per a l’ocasió acompanyarà al grup de visitants al llarg del recorregut, que recorrerà els carrers medievals de la vila, on diferents audiovisuals permetran entrar dins la vida dels habitants que vivien al poble; els jueus, els menestrals, els pagesos i els senyors.

Al finalitzar el recorregut, els assistents gaudiran d’un sopar medieval a la fresca, en un dels racons del recorregut de la Ruta Templera, que constarà d’un primer plat a base d’amanida amb bacallà, romesco i olivada, un plat principal de costellam de porc amb mel i romaní amb guarnició de verdures i poma i un postre de mel i mató amb cruixent de coca de forner. Acompanyaran el sopar els vins de la DO Conca de Barberà i una infusió de ratafia ecològica.

El preu d’aquesta experiència gastroturística és de 30 euros per persona, i per poder-hi participar caldrà haver reservat prèviament a l’Oficina de Turisme de l’Espluga de Francolí, al telèfon 977 871 220 o bé al correu electrònic turisme@esplugadefrancoli.cat

A més a més, durant la resta de dissabtes d’estiu, a partir de l’1 de juliol, també es podrà gaudir de les visites nocturnes a la Ruta Templera i Hospitalera, reservant també a a l’Oficina de Turisme de l’Espluga de Francolí. 

Per a més informació, clica aquí