Museus oberts

print pdf
25/05/2020 Actualitat

Museus oberts

Museus oberts al públic amb mesures i protocols per garantir la seguretat dels visitants.

 

Museu Frederic Marés i del Centre d'Interpretació de l'Art Rupestre de Montblanc

Les persones que ho desitgin podran concertar cita prèviament a través del telèfon 977 86 21 77 o del correu administracio@mccb.cat | http://www.mccb.cat/

Museu Frederic Marés i del Centre d'Interpretació de l'Art Rupestre de Montblanc es podrà visitar de dilluns a divendres a les 9:30, les 11:30 o les 12:30. Les visites tindran una durada aproximada d’una hora i els grups seran, com a màxim, de quatre persones. Per accedir al recinte és imprescindible l’ús de mascareta i netejar-se les mans amb una solució hidroalcohòlica així com respectar les distàncies marcades durant l’itinerari. Com a mesura de prevenció s’evitarà la manipulació dels panells interactius del museu.

Mesures de seguretat (pdf)

La seu central del Museu Comarcal de la Conca de Barberà, en canvi, romandrà tancada al públic fins a nou avís, degut a l’inici del procés de reforma de les instal·lacions que, independentment de la Covid-19, havia de començar aquesta primavera. D’una banda es consolidarà la teulada i rehabilitaran els espais de taller i reserva del museu. De l’altra, gràcies al finançament del fons europeu LEADER, es remodelarà la planta baixa del Casal dels Josa (C/ Josa 6) per habilitar-hi un espai d’oficines, renovar la recepció del museu i millorar l’acollida dels visitants. Una vegada conclosa aquesta primera fase, se n’iniciarà una altra per actualitzar la seva exposició permanent. Si es compleixen els terminis previstos, El Museu Comarcal podria reobrir a la tardor.

A partir del 6 de juny:

A partir del 8 de juny: