Festival Senderista de les Muntanyes de Prades Costa Daurada, 22, 23 i 24 d'octubre [INSCRIPCIÓ PRÈVIA]

print pdf
29/09/2021 Actualitat

Festival Senderista de les Muntanyes de Prades Costa Daurada, 22, 23 i 24 d'octubre [INSCRIPCIÓ PRÈVIA]

El primer Festival Senderista de les Muntanyes de Prades és una proposta que neix per reivindicar aquest territori del nostre país, a cavall entre la Costa Daurada i  les terres de Lleida, ple d’atractius naturals i paisatgístics  avui en dia encara per descobrir. Pobles petits, situats a pocs quilòmetres en línia recta de les principals poblacions del litoral, però als quals s’hi ha d’arribar per carreteres de muntanya estretes i plenes de revolts. Pobles i llogarrets en els quals la tranquil·litat i la contemplació dels seus carrers, les seves places i els  paisatges  que els envolten ens porten quasi sense voler a èpoques pretèrites. Ens trobem davant d’un paradís pels amants del senderisme, gràcies a la xarxa de camins i senders que uneixen aquests pobles i indrets i que  es complementen amb  el seu ric  patrimoni històric  i monumental; amb els productes gastronòmics de primera qualitat, molts d’ells amb denominació d’origen  i, és clar, amb  l’atractiu del seu patrimoni natural format per muntanyes, avencs, coves, balmes, gorgs, petits rius i boscos impressionants. 

Reserva l'allotjament

PROGRAMA ACTIVITATS

 

Activitats guiades per empreses locals

En aquesta primera edició del Festival Senderista de les Muntanyes de Prades us oferim un seguit de rutes guiades preparades per empreses locals  especialitzades en el senderisme (les que millor coneixen el territori), dirigides als amants de la natura, la marxa nòrdica i que són accessibles en la seva totalitat al públic familiar.

Us recomanem escollir la ruta o les rutes que més us agraden. La inscripció la podreu fer seguint les indicacions de cada operador i que trobareu al programa que us proposem.  

En acabar cada una de les propostes guiades, podreu participar en una activitat complementària i un tast de productes agroalimentaris del territori, que estan inclosos en el preu de la inscripció.

+INFO: https://festivalsenderistamuntanyesdeprades.cat/

Menu

Menú principal

Llengües