Festa del llibre a Montblanc, 15, 16 i 17 de novembre

print pdf
11/11/2019 Actualitat

Festa del llibre a Montblanc, 15, 16 i 17 de novembre

Aquest any, l’encarregada d’inaugurar-la serà l’escriptora cabrenca Rosa Canela, autora i coautora de diversos llibres on la temàtica principal és la Conca de Barberà.

Després del seu pregó, el grup de teatre de l’Institut Martí l’Humà representarà una adaptació del seu llibre Llegendes de la Conca de Barberà.

Així doncs, al voltant de la Conca de Barberà com a tema, s’han organitzat la majoria dels actes del cap de setmana del 15 al 17 de novembre.

El ja tradicional Concurs de Tardor (que aquest any arriba a la seva vuitena edició) torna aquest any amb més participants que han escrit narracions i poemes inspirats en la nostra comarca, amb la novetat que tots els relats guanyadors seran editats en un llibre solidari en el qual tots els beneficis aniran destinats a ajudar aquells que van patir greus pèrdues durant la riuada del passat 22 d’octubre. En el mateix acte, serà homenatjada l’escriptora barcelonina Laia Aguilar (autora de novel·les com Juno o Wolfgang [extraordinari]), i també tres joves conquencs que durant el curs passat van rebre premis o distincions destacades relacionades amb el món de la literatura.

Altres actes destacats són el recital a la Residència Llar Conca de Barberà, el concert de dues joves montblanquines a la font Major (després del recital de poesia amb micròfon obert), la trobada d’escriptors i autors de la Conca, la 12a trobada d’intercanvi de punts de llibre o el vermut literari.

Tots els actes estan pensats perquè el poble, i tota la Conca de Barberà s’uneixi en una festa que celebri l’afició a la lectura i l’escriptura, per crear un ambient literari i cultural en el qual els llibres, i el que els llibres ens fan viure, cohesionin tot allò que el progrés, amb la seva imparable potència, ha dividit.

Text extret de https://www.novaconca.cat/

 

Organtiza: Associació Literaria l'Escarritx

+INFO:

Facebook: https://www.facebook.com/AssociaciólEscarritx

Blog: http://literariaescarritx.blogspot.com/