Concert al celler modernista de Sarral amb el duet Pepper & Soul,15 de novembre

print pdf
03/11/2019 Actualitat

Concert al celler modernista de Sarral amb el duet Pepper & Soul,15 de novembre

El Consorci Leader de Desenvolupament Rural del Camp, juntament amb el cellers modernistes de Sarral ofereixen un concerts amb tast de vins. Aquesta activitat forma part del projecte estratègic Muntanyes Modernistes.

Muntanyes Modernistes, iniciativa finançada pel Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació i el Fons Europeu Agrari de Desenvolupament Rural, s’ha marcat com un dels seus principals objectius el d’oferir eines i mitjans que dinamitzin els cellers modernistes que són dins de l’àmbit del Consorci Leader; la seva vàlua com a elements singulars de la historia contemporània de les terres tarragonines ha estat una motivació clau per proposar accions que n’actualitzin la seva riquesa. Com a part d’aquesta voluntat, el projecte ha proporcionat als cellers de Nulles, Sarral i Barberà de la Conca un ric material audiovisual que actualitza la seva presència digital.

15 de novembre, Cooperativa de Sarral, Pepper & Soul: duet tarragoní amb una àmplia experiència als escenaris, ofereixen un espectacle on hi predomina el jazz-soul i el rythm and blues. Es nodreixen de clàssics de la música popular americana, com Etta James o l’Aretha Franklin, per viatjar cap a les dècades dels 80 i 90 amb versions de Madonna, Lenny Kravitz i d’altres.

El públic al qual va destinada aquesta proposta és aquell que vol apropar-se a aquests espais d’una forma alternativa, que li permeti conèixer i valorar la vigència d’aquestes edificacions, amb el seu llegat històric com amb les seves potencialitats presents i futures.

Per a més informació, adreceu-vos a abitria@leaderdelcamp.cat o truqueu a 977 86 13 38 (Antoni Bitrià).

Web: https://costadaurada.info/cellersmodernistes/ca/celler/cooperativa-vinicola-de-sarral

Menu

Menú principal

Llengües