Celebra el 2020, l'Any del Turisme Esportiu, a la Conca de Barberà

print pdf
22/01/2020 Actualitat

Celebra el 2020, l'Any del Turisme Esportiu, a la Conca de Barberà

2020 L'Any del Turisme Esportiu

L’Agència Catalana de Turisme ha declarat l’any 2020 Any del Turisme Esportiu, coincidint amb l’any olímpic dels JJOO de Tòquio i amb la mirada posada a la candidatura olímpica Pirineus-Barcelona 2030. Aquest any temàtic es planteja com una oportunitat per posicionar Catalunya com a referent turístic esportiu a nivell internacional. La qualitat de l’oferta turística i les excel·lents instal·lacions esportives que té, sumades a les seves característiques climàtiques i naturals, fan que Catalunya sigui una destinació ideal per a la pràctica de diferents esports.

A la Conca de Barberà podrem disfrutar de la Cister Runtrek, un esdeveniment esportiu solidari que vol promoure la pràctica de l’activitat física i esportiva del trail running, en aquest any 2020 distingit a nivell internacional com l’any del turisme esportiu. Els participants amb la seva inscripció contribuiran a la reconstrucció del centre Drac Actiu, greument malmès per les excepcionals riuades del passat mes d’octubre a la llera del riu Francolí.

 

22 de març: Cister RunTrek - 2020 L'Any del Turisme Esportiu

La Cister Runtrek és una cursa de muntanya popular, que transcorre en una part de l’itinerari establert per la Ruta del Cister, GR175. Aquesta és una reconeguda marca que promociona el territori, el patrimoni cultural i els valors naturals dels històrics entorns dels monestirs cistercencs de Santa Maria de Poblet, de Vallbona de les Monges i de Santes Creus.

Entre d’altres objectius la Cister Runtrek pretén donar a conèixer el magnífic entorn històric i natural de la Ruta del Cister així com el traçat d’aquest.

+INFO:

Web: https://www.dracactiu.com/esdeveniments/cister-runtrek/

Facebook: @DracActiu

Menu

Menú principal

Llengües

  • Català
  • Español
  • English
  • Français