Caminades per la Conca de Barberà, 1 d'abril ** Inscripcions el mateix dia de la caminada

print pdf
17/01/2017 Actualitat

Caminades per la Conca de Barberà, 1 d'abril ** Inscripcions el mateix dia de la caminada

Montblanc, Savallà del Comtat i Vimbodí i Poblet seran els municipis que acolliran les activitats de senderisme d'enguany

El Servei de Turisme del Consell Comarcal de la Conca de Barberà organitza conjuntament amb els ajuntaments de Montblanc, Savallà del Comtat i Vimbodí i Poblet tres noves sortides a peu per donar a conèixer les rutes de senderisme que tant des del Servei de Turisme com dels mateixos ajuntaments es promocionen turísticament, sota el lema “Caminant per la Conca”.

Totes les activitats s'iniciaran a les 8 h del matí, tenen més d'11 quilòmetres, una dificultat física moderada, i estan obertes a tothom que estigui acostumat a caminar. A través d'aquests recorreguts, observarem els diferents paisatges que ofereix la comarca: la part alta de les muntanyes de Prades, camps de vinyes, camps de conreu i boscos de la vall del Corb.

Totes les sortides són gratuïtes i inclouen assegurança. Les inscripcions per Internet estan tancades, es poden inscriure el mateix dia de la caminada.

Com a novetat, les informacions del grau de dificultat dels recorreguts d'aquest any segueixen el mètode SENDIF, una eina dissenyada per la Taula de Senderisme de l’Alt Pirineu i Aran, perquè la facin servir informadors turístics, tècnics de senderisme i altres agents, de forma homogènia, per determinar i informar sobre la dificultat de les rutes a peu pensada per a aquelles persones que caminen de manera més esporàdica.

A partir d'aquest any, el Servei de Turisme del Consell Comarcal de la Conca de Barberà està adaptant les rutes de senderisme de la comarca seguint aquest mètode SENDIF

 

1 D'ABRIL: Savallà del Comtat, Segura i Saladern

Hora de sortida: 8.00 h

Punt de sortida: Parada de bus de Savallà del Comtat

Esmorzar: a Segura (a 4 km des del punt de sortida)

 

Powered by Wikiloc

Fitxa tècnica

Dificultat física (*): Moderada

Dificultat tècnica (*): Terreny complicat i pendents pronunciats

Tipologia: Circular

Longitud: 12,680 km

Desnivell acumulat: 355 m

Durada aproximada: 4 h

Observacions: Trams de terreny complicat amb ferm de pedra solta, pendents pronunciats i alguns trams d'asfalt.

Descripció: Aquest itinerari travessa conreus i boscos de pins i rouredes, en un ambient quasi solitari. En el recorregut passarem per la font de Segura, baixarem fins al castell de Saladern i enfilarem per un bonic senderó fins a Segura. De tornada a Savallà, passarem per un parc eòlic. En definitiva, és una magnífica excursió per conèixer l'entorn de la vall del Corb.

Quadern de ruta Descarrega't el quadern de ruta

 

REQUERIMENTS:

  • Cal portar roba i calçat de muntanya adequats, i portar pals.
  • Cal portar aigua i esmorzar.
  • Els menors han d'anar acompanyats d'un adult.

 

 

Documents associats: 
Menu

Menú principal

Llengües