Caminades per la Conca, 26 de maig- Ruta de l'Anguera de Sarral - INSCRIPCIONS OBERTES!

print pdf
14/05/2018 Actualitat

Caminades per la Conca, 26 de maig- Ruta de l'Anguera de Sarral - INSCRIPCIONS OBERTES!

El Servei de Turisme del Consell Comarcal de la Conca de Barberà organitza conjuntament amb l'Ajuntament de Sarral una nova sortida a peu el matí del dissabte 26 d'abril (NOVA DATA!!), per donar a conèixer les rutes de senderisme que tant des del Servei de Turisme com dels mateixos ajuntaments es promocionen turísticament, sota el lema “Caminant per la Conca”.

Enguany només hi haurà una sortida i serà la Ruta de l'Anguera al muncipi de Sarral. La participació esta oberta a tothom que estigui acostumat a caminar i no compta amb un guia professional. La sortida és gratuïta, inclou assegurança i cal fer inscripció prèvia.

INSCRIPCIONS OBERTES

Les inscripcions es tancaran el dia abans de cada sortida a les 2h del migdia o quan s'hagi arribat al màxim de persones (25 per caminada).

Es pot aparcar a la plaça del Mercat.

Ruta de l'Anguera és un dels recorreguts senyalitzats per l'Ajuntament de Sarral i es tracta d’un recorregut per gaudir de l'entorn del riu Anguera, el principal afluent per l’esquerra del Francolí i  l’únic que passa íntegrament per la Conca de Barberà. L'Anguera ofereix al caminador llocs de gran interès natural, com salts, fonts i degotalls, espadats, gorges i coves. Resseguint la seva riba trobem les restes de l’antic llogarret d’Anguera (segle XII), els vestigis més antics de l’art romànic a Sarral.

Per a més informació cliqueu aquí

Menu

Menú principal

Llengües

  • Català
  • Español
  • English
  • Français