ARA TOCA FER CONCA! Visitar, menjar, dormir... a la Conca de Barberà, té PREMI!!

print pdf
17/12/2020 Actualitat

ARA TOCA FER CONCA! Visitar, menjar, dormir... a la Conca de Barberà, té PREMI!!

A causa de les mesures restrictives per a frenar la propagació de la Covid-19, que han limitat la mobilitat per municipis, no s'ha pogut desenvolupar amb normalitat. Per això, s'hi podrà participar fins el proper 1 de juny.

La campanya té el doble objectiu de promoure a més del turisme de proximitat, el turisme intern, de manera que els veïns i les veïnes de la Conca de Barberà coneguin l’oferta turística del territori i consumeixin als establiments restauradors a fi de generar despesa a la mateixa comarca; i contribuir a reduir l’impacte econòmic negatiu que pateix el sector turístic com a conseqüència de la pandèmia. En aquest sentit, s’hi integren els establiments restauradors, establiments turístics i tots els espais visitables: cellers, museus, monestir, cova, visites guiades als pobles, experiències enogastronòmiques, activitats d’aventura, artesania, allotjaments, etc

Les persones que facin una visita oen algun dels equipaments turístics de la Conca de Barberà, consumeixin en un restaurant, comprin menjar per emportar, dormin en algun dels allotjaments, poden participar en un sorteig que contempla fins a 50 premis: 25 lots de productes “Fet a la Conca” i 25 experiències de la Conca.

Bases de participació:

  • Cada entrada d’un lloc visitable i cada tiquet d’un establiment de restauració i d'un allotjament de la Conca de Barberà dona dret a participar al sorteig.
  • S’ha d’enviar per WhatsApp al tel. 671950648 una fotografia de l’entrada del lloc visitat o del tiquet del restaurant amb el nom i cognoms de la persona participant escrits.
  • A l’entrada s’ha de poder identificar el lloc visitat i la data de la visita i al tiquet del restaurant i de l'allotjament, el nom de l’establiment i la data. No es tindran en compte les entrades o tiquets il·legibles o sospitosos de no ser autèntics.
  • Majors de divuit anys.
  • Sorteig: el sorteig es farà el dia 7 de juny de 2021. S’informarà per Whatsapp als 50 guanyadors/es. Els premis es recolliran al Consell Comarcal del 8 al 15 de juny; per recollir-lo s’haurà d’entregar l’entrada o el tiquet original.

 

 

 

Menu

Menú principal

Llengües