7a Cursa de Muntanya Caminada Popular de Conesa, 7 d'octubre - INSCRIPCIONS OBERTES!!

print pdf
30/03/2018 Actualitat

7a Cursa de Muntanya Caminada Popular de Conesa, 7 d'octubre - INSCRIPCIONS OBERTES!!

El pròxim 7 d’octubre tindrà lloc la setena edició de la Cursa de Muntanya i Caminada Popular de Conesa. Enguany, l’organització ha preparat un nou recorregut pels camins amb més encant del municipi, que constarà de 15 quilòmetres. A més, també hi haurà un itinerari alternatiu de 8,5 quilòmetres.

Es tracta d’una cursa plena d’emocions on, a banda de fer esport, també es podrà conèixer Conesa.

Per poder participar-hi, cal inscriure’s de manera presencial (fins al 3 d’octubre) o online (fins al dia 5). El preu és de 10 euros i es pot apuntar al Cafè de Conesa i a la Carnisseria Cati de Santa Coloma de Queralt. S’ha de pagar en efectiu. Per altra banda, la inscripció també es pot fer online, a les webs caminsconesa.blogspot.com i www.tretzesports.org, on es pot consultar el reglament.

El període d’inscripcions es tancarà el pròxim 5 d’octubre a les deu de la nit o bé quan s’arribi als 400 participants. La llista definitiva d’inscrits es podrà consultar a la web caminsconesa.blogspot.com i cal recordar que els menors de 14 anys tindran la inscripció gratuïta.

No us encanteu! Apunteu-vos ja a la Cursa de Muntanya i Caminada Popular de Conesa! No us quedeu sense el vostre dorsal!

Menu

Menú principal

Llengües