Visites dinamitzades a “Jugar amb foc”

print pdf
General - Activitats culturals
 • Calendari: 10/4/2021 11:00h - 13:00h
 • Localització: Museu de la Vida Rural, l'Espluga de Francolí

  Els mites, la tradició, la ciència, l’ecologia del foc… el Museu de la Vida Rural us proposa visites dinamitzades adreçades a adults amb infants a l’exposició Jugar amb foc que no us deixaran indiferents. Des de l’origen d’aquest element fins als reptes que tenim davant els incendis forestals.

  L’exposició, organitzada i produïda entre el Museu de la Vida Rural de la Fundació Carulla i la Fundació Pau Costa, té com a objectiu interpel·lar el visitant i reflexionar sobre la gestió actual dels boscos i, de retruc, de les zones rurals. La voluntat és aprofundir en l’ecologia del foc, generar coneixement al voltant dels incendis forestals i reflexionar entorn del canvi climàtic i de la sostenibilitat de l’actual relació entre el foc i les persones.

  El desenvolupament de l’activitat es realitzarà atenent als protocols de seguretat i prevenció adoptats per l’organització davant la COVID-19.

  La inscripció a qualsevol de les sessions de visita dinamitzada programades la podeu fer en línia o trucant al telèfon 977 87 05 76. 

  El preu de la visita guiada és de 3 € per persona + l’entrada a l’exposició. Gratuït pels menors de 8 anys. Les places són limitades.

  +INFO:

  Web: https://museuvidarural.cat/visites-dinamitzades-jugar-amb-foc-2/

  Menu

  Menú principal

  Llengües

  • Català
  • Español
  • English
  • Français