Visita i tast de vins al celler Mas Foraster de Montblanc

print pdf
General - Setmana Santa
 • Calendari: 15/4/2017 - 17/4/2017

  Mas Foraster és un Celler familiar situat a la vila ducal de Montblanc (D.O.Conca de Barberà), rodejat per vinyes i muntanyes i ubicat dins la "Ruta del Cister".La família Foraster conrea les seves  vinyes des de fa més de 150 anys, i des del 1998, elabora el seu propi vi Josep Foraster.

  Horaris de Setmana Santa, aquí

   

  Visita al Celler:

  Començarem observant les vinyes per entrar a continuació al Celler, on s'explica tot el procés d'elaboració dels nostres vins (recepció de verema, producció, criança i embotellat), i on tot seguit, ens dirigirem a l'entrada-museu ,on s'exposen objectes utilitzats per al cultiu de la vinya fa més de 100 anys i exposició itinerant d'obres d'art.  Abans de finalitzar la visita, tast de vins Josep Foraster. 

  Esmorzar Maridatge:

  Esmorzar de pagès, amb productes típics de la Conca de Barberà (pa amb tomàquet amanit amb el nostre oli d'olives arbequines Verge Extra, botifarra blanca i negra, llonganissa seca, formatge, olives i fruits secs (ametlles, avellanes i panses) , tot maridat amb vins Josep Foraster. A continuació, visita guiada al celler. 

  + info: Mas Foraster - jf@josepforaster.com - Tel. +34 977 860229

   

  Menu

  Menú principal

  Llengües

  • Català
  • Español
  • English
  • Français