Visita guiada a Montblanc una #VilaAmbCaràcter

print pdf
General - Activitats culturals
 • Calendari: 21/10/2020 - 27/12/2020
 • Localització: Oficina de Turisme de Montblanc, Muralla de Santa Tecla, 54, Montblanc

  Cada dia de la setmana tens la possibilitat de conèixer la història, les anècdotes i les tradicions que fan de Montblanc una #VilaAmbCaràcter.

  Recorregut

  Punt de trobada i inici de la visita a l'Oficina de Turisme, davant la Catedral del Vi de Montblanc on el guia dona la benvinguda als participants i indica les mesures i recomanacions de seguretat sanitària que cal seguir al llarg de la visita.

  Es passejarà per carrers i places evitant aglomeracions, fent les explicacions en espais amplis i poc transitats com a la plaça Major o la plaça de Santa Maria per contemplar la popularment coneguda Catedral de la muntanya. El recorregut acabarà amb la visita a una torre de la muralla (la de Pere III) i un tram del pas de ronda (el que arriba a la torre-portal de Sant Jordi).

  Tast

  L’usuari de la visita pot triar si en acabar aquest recorregut vol fer una degustació enogastronòmica consistent en un tast gastronòmic i dos tastos de vins de la D.O. Conca de Barberà. Els establiments que hi participen són: Cafeteria Garbí, Carnaby, el Comerç del Mallol, el Call, El Cortijo i la Tocineria.

  Durada

  La visita té una durada de 1 hora 30 minuts.

  Preu de la visita

  Sense tast: 8€ a partir de 13 anys / 4€ entre 7 i 13 anys / gratuït fins a 6 anys

  Amb tast: 12€ a partir de 18 anys / 6€ entre 7 i 17 anys / gratuït fins a 6 anys

  (Degut al tancament dels establiments de restauració a partir del dia 16 d'octubre de 2020 i durant un mínim de 15 dies, no s'oferirà la visita guiada amb tast)

  Reserva

  Per realitzar la visita guiada és imprescindible reservar amb un mínim de 24 hores d'antelació enviant el formulari.

  Una vegada rebut el formulari, l'Oficina de Turisme contactarà amb els interessats per confirmar la recepció del formulari i la disponibilitat de places. És imprescindible haver rebut la confirmació de la visita per a poder fer-la.

  Mesures sanitàries

  L'ús de les mascaretes és obligat per a totes les persones de 6 anys o més, a la via pública, en espais a l'aire lliure i en qualsevol espai tancat d'ús públic o que es trobi obert al públic..

  El visitant té a la seva disposició dispensadors de gel hidroalcohòlic a l'Oficina de Turisme i a la torre d'inici de la visita a la muralla.

  +INFO:

  Web: https://www.montblancmedieval.cat/que-fer/visites-guiades-1