Visita guiada a Montblanc

print pdf
General - Activitats culturals
 • Calendari: 10/7/2020 - 31/8/2020
 • Localització: Montblanc

  AQUEST ESTIU ENDINSA'T A MONTBLANC AMB ELS GUIES TURÍSTICS

  Cada dia de la setmana tens la possibilitat de conèixer la història, les anècdotes i les tradicions que fan de Montblanc una #VilaAmbCaràcter.

  Recorregut

  Inici de la visita a l'Oficina de Turisme. Es visitaran els principals carrers i places, els edificis emblemàtics des de l'exterior i es pujarà a les torres i pas de ronda de la muralla.

  La visita acabarà amb un tast de dos vins de la DO Conca de Barberà i una degustació gastronòmica per qui ho sol·liciti.

  Horari

  Català a les 11h. En castellà a les 10h.

  Durada

  La visita té una durada de 1 hora 30 minuts.

  Preu de la visita

  Amb tast: 12€ a partir de 18 anys / 6€ entre 7 i 17 anys / 2€ fins de 6 anys o gratuït sense degustació

  Sense tast: 8€ a partir de 18 anys / 4€ entre 7 i 17 anys / gratuït fins a 6 anys.

  Reserva

  Per realitzar la visita guiada és imprescindible reservar amb antel·lació enviant el següent formulari.

  Una vegada rebut el formulari, l'Oficina de Turisme contactarà amb els interessats per confirmar la recepció del formulari i la disponibilitat de places.

  Pagament

  Es prioritzarà el pagament per transferència bancària. L'Oficina de Turisme en el correu de confirmació indicarà les dades necessàries per realitzar-lo.

  En cas que no es pugui fer per transferència, es podrà pagar directament a l'Oficina de Turisme prioritzant el pagament amb targeta.

  Mesures sanitàries

  L'ús de les mascaretes és obligat per a totes les persones de 6 anys o més, a la via pública, en espais a l'aire lliure i en qualsevol espai tancat d'ús públic o que es trobi obert al públic, sempre que no sigui possible mantenir una distància de seguretat interpersonal de 2 metres.

  El visitant té a la seva disposició dispensadors de gel hidroalcohòlic a l'Oficina de Turisme i a la torre d'inici de la visita a la muralla.

   

  Menu

  Menú principal

  Llengües