Visita comentada a la torre de Santa Perpètua de Gaià i el poble esglaonat de Vallespinosa, al municipi de Pontils

print pdf
General - Visites guiades
 • Calendari: 24/9/2016 11:00h - 13:00h
 • Localització: Santa Perpètua de Gaià

  Descobreix un dels indrets de més bellesa de tota la conca del riu Gaià, la torre de l'antic castell de Santa Perpètua de Gaià. La seva història i la seva presència et sorprendran. Continuarem el viatge per aquestes terres  feréstegues i ens desplaçarem amb els nostres vehicles fins a Vallespinosa, un petit poble amagat entre muntanyes, on les cases estan esglaonades. Passejarem pels seus carrers  i descobrirem algun dels tresors de la seva església.

  La visita comença a les 11h del matí i te una durada d'1h i mitja, aproximadament. És gratuïta i les places són limitades (màxim 25 persones). INSCRIPCIONS TANCADES.

  Aquesta activitat esta organitzada pel Servei de Turisme del Consell Comarcal de la Conca de Barberà dins la campanya de tardor "La Conca, poble a poble", i és possible gràcies a la col·laboració i participació de l'Ajuntament de Pontils i del restaurant Les Alzines de Vallespinosa.

  Després de la visita us aconsellem que no marxeu sense degustar el menú amb productes locals i cuina casolana del restaurant Les Alzines de Vallespinosa de 25€ per persona. Per a més informació i reserves: tel. 977 26 61 03 - 977 26 61 24 - www.restaurantlesalzines.plisweb.com  -  restaurantlesalzines@gmail.com

  Les properes visites són: l'1 d'octubre, Conesa Medieval; el 8 d'octubre, Sarral, patrimoni i vi; i el 15 d'octubre, Santa Coloma Monumental.

  Menu

  Menú principal

  Llengües

  • Català
  • Español
  • English
  • Français