VII Festival de Música Antiga de Poblet i activitats culturals (Compra d'entrades online)

print pdf
General - Activitats culturals
 • Calendari: 16/8/2019 - 18/8/2019
 • Localització: Monestir de Poblet (Vimbodí i Poblet)

  COMPRA D'ENTRADES ONLINE

  El VII Festival de Música Antiga de Poblet s’amplia per proposar un cap de setmana pe d’activitats músicals i culturals.

  La reobertura del Museu del monestir, que ha estat completament remodelat, i la creació d’un centre de visitants fan que aquest 2019 marqui un punt d’inflexió en el paper de Poblet com a focus cultural a Catalunya.

  Tres concerts de Jordi Savall, tres conferències prèvies a cadascun d’ells i dos concerts matinals conformen una oferta diversa al voltant del concepte de Metamorfosi.
  El VII Festival de Música Antiga de Poblet, que compta un any més amb el suport de l’Obra Social “la Caixa”, inclourà en aquesta edició un total de vuit activitats en tres dies, del 16 al 18 d’agost. D’aquesta manera, els assistents tindran la possibilitat de passar tot un cap de setmana intens dedicat a la música, la reflexió, la natura i el patrimoni. En la presentació d’aquesta edició, que ha tingut dilluns al CaixaForum de Barcelona, hi han participat l’abat de Poblet, Octavi Vilà; el director artístic del festival, Jordi Savall; i Valentí Farràs, director del CaixaForum Barcelona en representació de l’Obra Social “la Caixa”, que junt amb la Fundació CIMA col·labora en l’organització del certamen. En aquesta edició, el mestre Savall proposa reflexionar al voltant del concepte de Metamorfosi.

  L’eix que vertebra el Festival seran els tres concerts de les formacions creades per Jordi Savall, que tindran lloc cada vespre a l’Antic Dormitori dels Monjos. Abans de cadascun d’aquest concerts, una conferència a la Sala del Cubar proposarà als assistents reflexionar sobre el lligam entre la música que escoltaran i el món actual. Finalment, els matins de dissabte i de diumenge dos grups emergents del panorama de la música antiga escollits pel propi director artístic actuaran a la mateixa Sala del Cubar.

  Podeu descarregar el programa a fent clic AQUÍ

  Menu

  Menú principal

  Llengües