TrekoBlack by Marmot, muntanyes de Prades

print pdf
General - Activitats a la natura
 • Calendari: 17/6/2017 - 18/6/2017
 • Localització: Centre d’Activitats Drac Actiu, l'Espluga de Francolí

  La Treko Black 24 by Marmot és un nou esdeveniment esportiu que combina els millors elements de les curses d’orientació rogainning i de les curses d’ultra marató de muntanya.

  La Treko Black 24 es realitzarà els dies 17 i 18 de juny del 2017 i s’ubicará a la singular zona de les Muntanyes de Prades.

  Amb la navegació al cap i el motor de les cames, els participants de la Treko Black 24 de Marmot realitzaran una marató de muntanya, d’una exigència extrema, per la històrica Ruta del Cister disposant de 24 hores per cloure el recorregut a la recerca d’aconseguir trobar el major nombre de balises marcades a un mapa, en una prova d’orientació amb un format tipus Score.

  A la Treko Black 24 el participant realitza un itinerari establert per espais naturals oberts, camins forestals i corriols, al llarg del qual s’han de trobar una sèrie de fites o balises, amb l’ajut d’un mapa específic i una brúixola i utilitzant únicament la carrera o la marxa com a mitjans de locomoció.

  El recorregut de Treko Black 24 s’estableix en tres sectors, amb mapes diferents, en els que es disposaran les balises en un format tipus Scoore, és a dir que no tenen un ordre de pas establert i per tant la quantitat de balises a trobar i el seu atac és lliure, sent obligatori marcar com a mínim una d’elles a cada sector.

  El punt de sortida en aquesta edició serà l’Espluga de Francolí (Tarragona), concretament des del Centre d’Activitats Drac Actiu.

  Per a més informació, clica aquí

  Menu

  Menú principal

  Llengües