Setmana de la Natura a Santa Coloma de Queralt

print pdf
General - Activitats a la natura
 • Calendari: 2/6/2017 - 11/6/2017
 • Localització: Santa Coloma de Queralt

  Santa Coloma organitza activitats per la Setmana de la Natura

  Del 2 a l’11 de juny es celebrarà la Setmana de la Natura, una campanya dirigida a promoure activitats a tot Catalunya per conscienciar sobre la importància de tenir cura de la nostra natura i el nostre territori. Són 10 dies plens d’activitats per gaudir de la natura en el seu sentit més ampli: excursions, tallers, visites guiades, activitats familiars, exposicions, activitats infantils, sortides de camp… Un munt d’oportunitats per gaudir de la natura i per tothom! La iniciativa és organitzada conjuntament per la Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya i la Xarxa de Custòdia del Territori.

  Un any més, l’Ajuntament de Santa Coloma ha decidit participar en la segona edició de la Setmana de la Natura amb l’organització de diferents activitats, totes gratuïtes. La primera d’elles serà el dia 3 de juny amb una sortida a les Obagues del Corb a mà de Joan Teruel i organitzada per la Fundació Quer Alt. Pel dissabte 10 de juny, a les 8 de la tarda es realitzarà una conferència i lectura de l’obra Mucha gente pequeña de l’activista Gustavo Duch. Pel diumenge 11 de juny, s’ha organitzat una caminada popular a la Font Mas d’en Xup, que comptarà amb una activitat ornitològica infantil al llarg de la ruta a càrrec de l’Associació Ornitològica Baixa Segarra; després de l’esmorzar a la font, es realitzaran algunes tasques de millora i condicionament de la font Mas d’en Xup, actualment força abandonada.

  Per a més informació o inscripció a les activitats us podeu posar en contacte al 977 88 00 88 o bé al of.turisme@stacqueralt.altanet.org

  Menu

  Menú principal

  Llengües