Setmana de la Joventut de Montblanc, FESLATEVA

print pdf
General - Festes
 • Calendari: 2/7/2017 - 9/7/2017
 • Localització: Montblanc

  La dotzena setmana de la joventut de Montblanc està prevista del 2 al 9 de juliol

  Festalateva, la Setmana de la Joventut de Montblanc, ja té dates i cartell. La vila viurà del 2 al 9 de juliol la dotzena edició, una setmana amb moltes activitats dedicada als infants i joves del poble, organitzada per l'Ajuntament de Montblanc i el Consell Municipal de la Joventut en col·laboració amb diferents entitats i establiments.

  Com en les passades edicions, entre setmana es realitzaran diferents activitats i tallers a la plaça de Sant Francesc. Durant el cap de setmana es duran a terme les activitats esportives més populars, com la caminada nocturna contra el càncer o la triatló. També es durà terme una nova edició del Treu la Peça, una de les activitats que més s’ha consolidat entre els petits de la vila, i la Festa Jove i un concert amb l’Orquestra Treu-li la Pols al Teu Instrument.
  Properament, es donaran a conèixer les novetats que s’han preparat en motiu de l’edició de Festalateva’16.

  La Setmana de la Joventut va néixer fa dotze anys per iniciativa d'un grup de joves que, en una de les trobades locals de joventut, van decidir que feia falta una setmana de la joventut. D'aquí, també va néixer el Consell Municipal de Joventut (CMJM), un consell consultiu de la Regidoria de Joventut que assessora el regidor corresponent en temes de joventut. A banda de la Setmana de la Joventut, el CMJM col·labora en altres festes de la vila, com ara el tió o la castanyada.

  Després de dotze anys, la festa està totalment consolidada entre els joves montblanquins.

  Més informació a: https://www.facebook.com/ajbarjaula

  Menu

  Menú principal

  Llengües

  • Català
  • Español
  • English
  • Français