Seminari ‘Ecoart a través de la mirada femenina’ al Museu de la Vida Rural

print pdf
General - Activitats culturals
 • Calendari: 13/12/2019 - 14/12/2019
 • Localització: Museu de la Vida Rural de l'Espluga de Francolí

  Impartit per l’artista visual Ivana Larrosa, aquest workshop té la voluntat de presentar els aspectes de l’art mediambiental, l’ecofeminisme, la preservació i la col·laboració

  El Museu de la Vida Rural organitza el seminari ‘Ecoart a través de la mirada femenina’, que serà impartit per l’artista visual Ivana Larrosa, membre del col·lectiu The Commons choir (Nova York), i es farà el proper divendres 13 de desembre, de 19 a 21 h i l’endemà dissabte 14 de desembre, de 10 a 19 h.

  L’objectiu d’aquest seminari és qüestionar, criticar i indagar en l’art mediambiental i ecològic participatiu, basat en la comunitat que opera a través de disciplines com la performance, els estudis ambientals i d’altres disciplines socialment compromeses, amb especial rellevància al paper d’artistes femenines.

  El seminari presenta eines per desenvolupar estratègies per crear, realitzar i promocionar obres d’art, a través de pràctiques inclusives, sostenibles i socialment justes. Els temes que es tractaran inclouen exemples d’obres d’art mediambiental i social, projeccions i lectures, activitats i pràctiques col·lectives.

  Està dirigit a artistes, comissaris, treballadors culturals i a tothom qui estigui interessat en dissenyar un futur millor per a la comunitat amb el seu treball a través d’una perspectiva artística i cultural. És un seminari-col·loqui per a qualsevol nivell, des de principiant a avançat.

  L’activitat té un preu de 25€ i requereix inscripció prèvia, que es pot fer contactant amb el museu a través del correu info@museuvidarural.cat o del telèfon 977 87 05 76. Més informació a www.museuvidarural.cat

  +INFO:

  Web: www.museuvidarural.cat

  Menu

  Menú principal

  Llengües

  • Català
  • Español
  • English
  • Français