RUSC 2020 · El Rusquet

print pdf
General - Activitats en familia
 • Calendari: 1/8/2020 11:00h - 13:00h
 • Localització: Museu de la Vida Rural, l'Espluga de Francolí

  Torna el Rusquet! El Festival de Poesia per a infants arriba a la seva setena edició. Serà dissabte 1 d’agost, amb dues sessions, una a les 11 h i l’altra a les 12 h. Aquest 2020, anirà a càrrec de la companyia Genovesa, narratives teatrals, que portarà al museu l’espectacle Piscina poesia.

  Veurem com la poesia pren vida de la mà d’un actor. Jugarem amb les paraules, ens banyarem amb les rimes, ens sorprendrem en descobrir versos tocats de l’ala…! I a poc a poc, descobrirem que, potser, la poesia és la millor manera de salvar el món.

  Genovesa, narratives teatrals és una companyia que entén la difusió cultural com un acte de comunicació en el qual es poden utilitzar moltes eines i llenguatges. Les propostes de Genovesa passen sempre per una presentació atractiva que busca la complicitat amb l’espectador i, alhora, gaudeixen d’un fort component visual.

  L’activitat està emmarcada en el Festival de Poesia RUSC 2020.

  L’acte es farà seguint els protocols de seguretat del Museu de la Vida Rural en relació a la COVID-19. És per això que, tot i ser d’accés gratuït, caldrà obtenir una entrada per garantir l’aforament controlat. 

  La inscripció a qualsevol de les dues sessions programades la podeu fer en línia o trucant al telèfon 977 87 05 76.

  INSCRIPCIONS: https://museuvidarural.cat/rusc-2020-el-rusquet/

  + INFO:

  Web: https://museuvidarural.cat/rusc-2020-el-rusquet/

  Menu

  Menú principal

  Llengües

  • Català
  • Español
  • English
  • Français