Presentació d'un nou licor d'arròs, anomenat "Lo nostre arròs" a Montblanc

print pdf
General - Gastronomia
 • Calendari: 11/3/2016 19:30h - 22:30h
 • Localització: Sala de les Corts Catalanes del Claustre de Sant Francesc de Montblanc

  Presentació d'un nou licor d'arròs, anomenat "Lo nostre arròs", fruit de la coneixença i el treball conjunt de dos productors en l'anterior edició de Safrània, la Fira de Sant Martí de Montblanc.

  Aquest serà el primer acte gastronòmic que s'organitza a Montblanc inclòs dins les activitats previstes a la vila per tal de donar visibilitat a la campanya “Catalunya, regió europea de la gastronomia 2016”.

  Uns productors de licors de l'Espluga de Francolí i uns d'arròs d'Amposta van decidir l'any passat desenvolupar un projecte conjunt per a elaborar un nou producte tradicional de la terra i han escollit presentar el producte acabat a Montblanc a la Sala de les Corts Catalanes del Claustre de Sant Francesc el proper divendres 11 de març a les 19:30 hores.

  A banda, evidentment, de l'explicació del projecte, del producte, etc; l'acte comptarà amb una impactant demostració de cocteleria i la possibilitat de tastar així el nou licor. Recordem que és recomanable confirmar la vostra assistència a l'oficina de turisme de Montblanc (Tel. 977 86 17 33) per a una bona organització de l'esdeveniment.

  I a més, aprofitant la presentació, aquell mateix vespre, sobre les 21:30 hores el Sant Francesc Restaurant celebrarà la recent obtenció del guardó de Slow Food Catalunya 2016 oferint un menú temàtic d'arròs del Delta de l'Ebre que s'acompanyarà amb Vins de Pedra de Montblanc. L'aforament és limitat i cal fer reserva directament al restaurant, tel. 977 87 51 85.

  Menu

  Menú principal

  Llengües