Presentació del llibre “La immigració occitana a la Catalunya moderna” a l’Espluga de Francolí

print pdf
General - Activitats culturals
 • Calendari: 29/10/2021 19:30h - 21:00h
 • Localització: Sala Folch i Torres del Casalet de l’Espluga de Francolí

  L'historiador, Dr. Valentí Gual i Vilà, especialista en demografia històrica dels segles moderns, presenta a l'Espluga de Francolí el llibre "La immigració occitana a la Catalunya moderna" (Núm. 371 de la col·lecció Episodis de la Història de Rafael Dalmau Editor), obra dels Drs. Raimon Masdéu Térmens i Valentí Gual Vilà.

  Aquesta conferència-presentació està inclosa dins del programa d'activitats de la Biblioteca Mossèn Ramon Muntanyola, i es realitzarà a la Sala Folch i Torres del Casalet de l'Espluga de Francolí el dia 29 d'octubre a 2/4 de 8 del vespre. L'acte comptarà amb la introducció d'Ernestina Vallverdú Briansó, que presentarà el coautor, Dr. Valentí Gual Vila, professor d'Història Moderna de la Universitat de Barcelona. A continuació, el mateix historiador desplegarà el contingut de l'obra.

  "La immigració occitana a la Catalunya moderna" recull la síntesi de tot el ventall d'investigacions fetes des de mitjans del segle passat fins a l'actualitat, centrades en aquesta qüestió. Es planteja diverses preguntes que va desgranant segons les darreres troballes.  

  No cal fer inscripció prèvia. Les inscripcions seran a l'entrada de l'acte.

  Menu

  Menú principal

  Llengües

  • Català
  • Español
  • English
  • Français