Presentació del llibre "La democràcia després de la dictadura: el partit carlí a la comarca d'Osona durant la Transcisió Democràtica" a Montblanc

print pdf
General - Activitats culturals
  • Calendari: 1/7/2017 19:30h - 21:00h
  • Localització: Museu Comarcal de la Conca de Barberà de Montblanc

    Dissabte 1 de juliol a les 19:30, al Museu Comarcal de la Conca de Barberà  (C/ Josa, 6 de Montblanc, Tarragona), parlarem de Franquisme i repressió. Però no serà una repressió coneguda, si no que farem referència a com el Règim va intentar integrar el Carlisme en el Moviment Nacional, tot i que va quedar relegat davant de la Falange i, a la pràctica, va ser persseguit, amb detencions, tancaments de cercles i confiscació de publicacions i rotatius.

    Tot això ens ho explicarà Jaume Campàs, autor del llibre "La democràcia després de la dictadura: el partit carlí a la comarca d'Osona durant la Transcisió Democràtica".

    La presentació anirà a càrrec de Robert Vallverdú, doctor en Història Contemporània i llicenciat en Filologia Romànica, membre corresponent de la Reial Acadèmia de la Història, investigador actiu del Centre d’Història Contemporània de Catalunya, catedràtic d’Història a l’Institut d’Ensenyament Secundari Pons d’Icart de Tarragona i professor associat de la URV.