Plantada de safrà a Santa Coloma de Queralt

print pdf
General - Gastronomia
 • Calendari: 11/8/2017 9:30h - 12:00h
 • Localització: Fonts de les Canelles, Santa Coloma de Queralt

  L’activitat s’emmarca en una proposta conjunta entre les viles de Montblanc i Santa Coloma de Queralt, que s’uneixen per donar a conèixer el cultiu de safrà. La iniciativa comença amb una plantada de safrà a Santa Coloma i continua el novembre amb una recollida de flors de safrà a Montblanc, dues accions prèvies als esdeveniments de Safrània i Som terra de safrà, amb l’objectiu de donar a conèixer aquest cultiu al públic.

  El punt de trobada de la plantada serà a les Fonts de les Canelles, a 2/4 de 10 del matí. Des d’allí anirem al Parc, on l’Ajuntament de Santa Coloma ha habilitat un espai per plantar els bulbs de safrà. Abans de començar-los, s’explicarà què és el safrà, com es planta i com tenir-ne cura fins a la recollida de les flors (octubre-novembre). Seguidament, ens esperarà a les Fonts un esmorzar fantàstic d’arengades escabetxades amb safrà, que de ben segur us en llepareu els dits!

  Si voleu participar en aquesta jornada, només cal que us inscriviu trucant al 977 88 00 88 o enviant un correu electrònic a somterradesafra@gmail.com. Activitat gratuïta!

  + INFO

  Menu

  Menú principal

  Llengües