Marxa de BTT La Serralenca, 7a edició

print pdf
General - Cursa
 • Calendari: 28/2/2016 7:00h - 15:00h
 • Localització: Sarral

  Un any més Sarral s’omplirà de bicis aquest diumenge en motiu de la celebració de La Sarralenca 7.2. Es tracta de la VII edició d’una cursa que s’ha convertit en una cita ineludible tant pels bikers com pels sarralencs.

  Aquest any la marxa es presenta renovada. En primer lloc, oferint diversos tipus d’inscripció en funció de les necessitats de cada participant. A més, també s’han dissenyat dos nous recorreguts, de 35 i 60km, respectivament, que abarquen íntergrament la serra de Comaverd, St. Miquel de Monclar i el Castell de Selmella. En primer lloc, el circuit de mig fons està dirigit a ciclistes d’un nivell físic i tècnic mig, i compta amb un desnivell acumulat positiu aproximat de 1025m. Pel que fa al recorregut extrem, aquest està dirigit a ciclistes amb un nivell físic i tècnic alt, amb un desnivell positiu aproximat de 2035m.

  Els canvis en els itineraris obeeixen a evitar les zones més humides de la zona, que van causar diversos problemes en la passada edició. És per això, que es busca que els corredors puguin gaudir de paisatges de solana, i d’unes vistes espectaculars de la comarca. Les inscripcions encara estan obertes, i el perfil de Facebook de la Sarralenca està actiu al 100% oferint diversos sortejos per als participants. 

  Més informació AQUÍ

  Menu

  Menú principal

  Llengües