Liceu a la Fresca a l'Espluga de Francolí i Sarral amb "La Bohème"

print pdf
General - Activitats culturals
 • Calendari: 8/7/2016 22:00h - 23:45h
 • Localització: l'Espluga de Francolí i Sarral

  A l'Espluga de Francolí la projecció serà als Jardins dels Francolins i a Sarral a la Plaça del Mercat

   

  El Gran Teatre del Liceu, en col·laboració amb TV3, aproparà l'òpera a 84 municipis el proper 8 de juliol amb 'Liceu a la Fresca', una projecció simultània de 'La Bohème', a través de grans pantalles instal·lades en indrets emblemàtics. D'aquesta manera el Teatre del Liceu, continua amb la seva aposta d'estendre la seva tasca pel territori amb l'objectiu de fer arribar l'òpera a nous públics. Coincidint amb l'última funció d'aquesta òpera al Liceu l'espectacle es projectarà a 84 emplaçaments de tota Catalunya. 


  La projecció del que serà la darrera representació de 'La Bohème' d'aquest curs al Liceu s'emetrà en diferit, a les 10 de la nit. La gravació s'haurà fet prèviament en directe des del Liceu, però l'emissió es farà més tard per salvar els entreactes de l'òpera.

  TV3 col·labora amb l'activitat 'Liceu a la Fresca' amb la transmissió, pel 33, de l'òpera que es posa en escena al Gran Teatre del Liceu de Barcelona.

  'La Bohème' de Giaccomo Puccini

  'La Bohème' és una de les òperes més grans del repertori operístic mundial que s'ha representat 256 vegades al Liceu.'La Bohème' situa l'acció cap a l’any 1830, al Barri Llatí de París, centre de la vida bohèmia de poetes i artistes que lluiten per obrir-se camí en el món artístic i intel·lectual de la capital francesa. Quatre joves artistes comparteixen unes miserables golfes. Les privacions i la gana no minven les seves ganes de viure, d’enamorar-se i de fruir amb alegria dels bons moments que se’ls presenten.

   

  +info

  Menu

  Menú principal

  Formulari de cerca