La Cursa del Galet - Memorial Agustí Juan Segarra a Solivella [INSCRIPCIONS OBERTES]

print pdf
General - Activitats de Nadal
 • Calendari: 19/12/2021 9:00h - 13:00h
 • Localització: Plaça del Fossat del Castell dels Llorac de Solivella

  Inscripcions: tinyurl.com/lacursadelgalet21

  "La Cursa del Galet - Memorial Agustí Juan Segarra", és un esdeveniment esportiu i cultural celebrat al poble de Solivella, ja consolidat en el calendari de les Festes de Nadal, organitzat per l'Associació Esportiva "El Cargol Solivellenc” rebent col·laboració d’altres entitats i empreses.

  És un esdeveniment que engloba diferents modalitats esportives, totes elles saludables i inclusives per a tot tipus de persona. D’aquesta manera, s’aconsegueix que abasti a tota la població i, per descomptat, que pugui participar-hi tothom que vulgui. 

  Aquest cursa està dedicada a la memòria d'Agustí Juan Segarra, membre directiu i fundador de l'Associació Esportiva "El Cargol Solivellenc".

  La novetat més destacada d'aquesta edició és el canvi del ja tradicional i prou conegut circuit. Aquest integra una Cursa de 6km, una Cursa de 4km, una Caminada Popular de 4km, una Cursa Infantil d'1km i una Cursa de "minis" de 300m.

  Amb tot això s'ofereix l'Esmorzar Tradicional amb la seva corresponent bossa del participant, l'entrega de premis, un sorteig de productes i un Vermut Electrònic per acabar la Jornada.

  L'esdeveniment tindrà lloc el proper diumenge 19 de desembre de 2021.

  El punt de trobada serà al punt més elevat del Carrer Verge de Montserrat (Urbanització Xipella) de Solivella, lloc des d'on els participants efectuaran la sortida i arribada de les pertinents modalitats.

  Al costat d'aquest mateix punt de trobada podreu trobar un lloc indicat i de fàcil accés per aparcar els diferents vehicles amb els quals haureu arribat.

  Les inscripcions es podran realitzar de manera presencial durant el mateix dia de l’esdeveniment (8€), o de manera anticipada (6€) mitjançant transferència bancària, on rebreu per correu electrònic el corresponent document justificant oficial conforme haureu estat inscrits. 

  Es tracta d'un esdeveniment de caràcter solidari i voluntari, i té objectius i finalitats benèfiques. Molt bona part de l’import de la inscripció va dirigida a la recaptació d’un fons destinat a La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio.

  Import:
  - 3€: Assistència al Vermut Electrònic Solidari (vi de vermut + patates de vermut + olives).
  - 6€: Inscripció Anticipada (dorsal + bossa + esmorzar tradicional + vermut electrònic).
  - 8€: Inscripció Presencial (dorsal + bossa + esmorzar tradicional + vermut electrònic).

  Període i procediment d'inscripció:

  El període d‘inscripció s'inicia el 22 de novembre i finalitza el 17 de desembre del 2021, estant aquest últim dia també inclós. Per tal de formalitzar l‘inscripció s'haurà d‘emplenar el formulari corresponent a l'enllaç facilitat. 

  +INFO: https://www.facebook.com/elcargolsolivellenc/

  Menu

  Menú principal

  Llengües

  • Català
  • Español
  • English
  • Français