Jornades tècniques a la Vall del Corb - TERRITORI DE VINCLES: Eines pràctiques per a uns territoris rurals vius [INSCRIPCIÓ PRÈVIA]

print pdf
General - Activitats culturals
 • Calendari: 5/11/2021 - 6/11/2021
 • Localització: Castell de Santa Coloma de Queralt

  INSCRIPCIÓ PRÈVIAhttps://bit.ly/territoridevincles21

   

  Territori de Vincles Vall del Corb és un projecte impulsat per l'Associació per al Desenvolupament Integral de la Vall del Corb, amb l'acompanyament tècnic de les cooperatives l'Aresta i laboqueria i amb el suport dels municipis de la Vall, la Diputació de Lleida i els Consells Comarcals de l'Urgell i de la Conca de Barberà. Les jornades s'han co-organitzat amb CoopCamp - Ateneu Cooperatiu del Camp de Tarragona.

  Les jornades TERRITORI DE VINCLES: Eines pràctiques per a uns territoris rurals viusbusquen donar resposta des de diferents àmbits al repte demogràfic a la Vall del Corb, a través de tres eixos: l'agroecologia i la biodiversitat, l'accés a l'habitatge i la gestió de recursos.

  Horari: des de les 9 del matí fins les 17:30h de la tarda, aproximadament.

  Hi haurà diferents taules rodones i presentacions sobre diverses temàtiques com: gestió forestal, masoveria urbana, rehabilitació d'habitatges, transició energètica, gestió de boscos i dinamització agrària. També hi haurà espais de treball i enxarxament dinamitzats per l'organització, i moments de networking amb tastos de productes de la Vall.

  A tothom qui vulgui aprendre i formar-se sobre aquestes temàtiques, a la ciutadania en general, així com a càrrecs electes i personal tècnic de l'administració pública, entitats mediambientals i de dinamització local, associacions del territori i la comunitat de la Vall del Corb.

  +INFO: https://www.valldelcorb.cat/

   

  Menu

  Menú principal

  Llengües

  • Català
  • Español
  • English
  • Français