Itinerari expressiu pels carrers de l’Espluga de Francolí

print pdf
General - Activitats culturals
 • Calendari: 4/4/2021 11:00h - 11/4/2021 13:30h
 • Localització: Plaça de l'església de l'Espluga de Francolí

  Un itinerari que te com a objectiu reflexionar sobre el fenomen de la migració a través de l’expressió artística.

  Aquest itinerari, obra del col·lectiu d’artistes La Caixa de Vidre, és la finalització i tancament del projecte que s’emmarca en l’exposició Només d’Anada de Piero Sacchetto, fruit de la col·laboració entre el Museu de la Vida Rural i el Pla Educatiu d’Entorn (PEE) de l’Espluga de Francolí. Per fer-ho possible s’ha treballat conjuntament amb el grup de joves Implica’t de l’institut Joan Amigó i el grup del centre de menors de Barberà de la Conca.

  L’itinerari expressiu oferirà el resultat dels tallers que s’han fet amb aquest joves i mostrarà diferents propostes artístiques realitzades per l’Escola Municipal de Música de l’Espluga de Francolí, l’escola de Dansa del Casal de l’Espluga de Francolí i el Club de Lectura d’Adults de la Biblioteca Mossèn Ramon Muntanyola. També es podrà gaudir de dues peces de microteatre relacionades amb la temàtica migratòria.

  Inscripció prèvia

  Totes les persones interessades en gaudir d’aquest itinerari s’han d’inscriure al següent enllaç: https://forms.gle/Htazr6K771RB4Jpv7.

  L’activitat és gratuïta i les places són limitades.

  L'itinerari es farà amb grups i es respectaran totes les mesures d’higiene i prevenció de la COVID19.

  Horaris i punt d'inici

  El primer grup iniciarà l’itinerari a les 11h del matí, el segon a les 11:45h i el tercer a les 12:30h. El punt d’inici dels 3 grups serà a la Plaça de l'Església. Al fer les inscripcions, els interessats, podran escollir la franja horària en la que volen participar.

   

  Menu

  Menú principal

  Llengües

  • Català
  • Español
  • English
  • Français