II Concurs de Pintura Ràpida Potau-Campdesuñer de Vimbodí i Poblet

print pdf
General - Activitats culturals
 • Calendari: 27/5/2017 10:00h - 15:00h
 • Localització: Carrers i places de Vimbodí i Poblet

  El II Concurs de Pintura Ràpida Potau-Campdesuñer de Vimbodí i Poblet augmenta el nombre i la quantia dels premis i incorpora una categoria infantil

  Se celebrarà el 27 de maig

  Nascut el 2016 amb motiu de l’any dedicat als pintors locals Joan Potau i Adrià Campdesuñer, el certamen de pintura ràpida de Vimbodí i Poblet torna enguany al municipi amb més i millors premis i la mateixa denominació: Concurs de Pintura Ràpida Potau-Campdesuñer. Aquesta segona edició se celebrarà el dissabte 27 de maig, organitzada per l’Ajuntament de Vimbodí i Poblet amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona i d’entitats i empreses de dins i de fora del municipi.

  Els pintors i pintores participants podran plasmar en les seves obres els carrers i places de la vila de Vimbodí, el monestir de Poblet o bé altres indrets del municipi. La inscripció serà gratuïta, el mateix dia del concurs, però per tal de facilitar la tasca de preparació, l'Ajuntament agrairà els participants que s'hi preinscriguin a través del correu comunicacio@vimbodiipoblet.cat. Les bases completes es poden consultar a enllaç.

  Els premis i el jurat
  Els dos primers premis en la categoria d’adults estan dotats amb 600 € i 350 € en metàl·lic, respectivament, i el tercer és un cap de setmana al Castell de Riudabella per a dues persones, valorat també en 350 €. Hi ha tres premis més, en productes, i un premi infantil que s’incorpora en aquesta segona edició i que està dotat amb 50 € en metàl·lic. Pel que fa al jurat, el formen destacats noms vinculats amb la pintura i l’art: Jaume Batlle, pintor i il·lustrador professional; Núria Rion, artista, docent i cap d’estudis de l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Tarragona; Francesc Farré,fundador de l'Escola de Dibuix i Pintura Damià Roig, de Vimbodí i Poblet; Francesc Navarro, pintor i fotògraf local; Josep M. Potau, nét del pintor Joan Potau i Martell, restaurador i fotògraf, i Àngels Planes, regidora d'Ensenyament i Entitats de l'Ajuntament de Vimbodí i Poblet.

  Els col·laboradors i els patrocinadors
  El II Concurs de Pintura Ràpida Potau-Campdesuñer compta amb la col·laboració de l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Tarragona; l'Escola de Dibuix i Pintura Damià Roig, de Vimbodí i Poblet; i el Museu i Forn del Vidre de la localitat. Els patrocinadors són el resort turístic Castell de Riudabella; el restaurant i allotjament rural Masia Sagués; l’empresa de licors naturals On The Rocks; les cansaladeries artesanes Ca la Cova i Cal Silo, Bodegas Torres i Vermuts Miró. Enguany, els participants en el concurs, així com els seus acompanyants, gaudiran d’una visita de franc, amb demostració inclosa, al Museu i Forn del Vidre, per gentilesa de l’Ajuntament de Vimbodí i Poblet.

  Bases de participació

   

  Menu

  Menú principal

  Llengües