Agenda

Ex. 15/11/2018
Per a més informació, clica sobre la imatge
Aquesta edició dedicada a posar en valor la diversitat i la riquesa del patrimoni tractarà de temes diversos com la història, micologia, fauna i flora, arbres vells i boscos madurs, geologia, canvis i actuacions en el medi natural, gestió del patrimoni així com una taula rodona on es parlarà de ...
Programa: Divendres 16 de novembre 21.30h Sopar de veïns Dissabte 17 de novembre 17.30h Un cafè amb l'alcalde i regidor 19.00h Carretillada amb els Diables Voramar del Serrallo 23.00h Teatre El Crèdit; de la companyia Naltrus Diumenge 18 de novembre 12.45h Missa en honor a la Patrona Santa Victòria ...
La presentació anirà a càrrec del Doctor Joan Salvador Rovira i l’arqueòleg Ramon Viñas Vallverdú, el divendres vinent dia 16 de novembre a les 7 de la tarda, a la sala d’actes del Museu Comarcal de la Conca de Barberà, a Montblanc.
Santa Coloma de Queralt celebra un any més el cicle de concerts, aquest any es realitzarà en tres jornades durant els mesos d'octubre i novembre a la Sala Gran del Castell dels Comtes, entrada gratuïta.
VI Festival Internacional d'Orgue de Poblet amb Daría Burlak Concert d'orgue per Daría Burlak + INFO
Festa de Vi Novell de la cooperativa de Sarral se celebra el diumenge més proper a Sant Martí. Sardinada popular, degustació del vi primícia de l’any i jornada de portes obertes.

Pàgines