Festa Som terra de safrà a Santa Coloma de Queralt

print pdf
General - Festes
 • Calendari: 1/11/2019 - 2/11/2019
 • Localització: Santa Coloma de Queralt

  La gastronomia continuarà tenint un paper essencial i protagonista a Santa Coloma de Queralt durant la festa ‘Som terra de safrà’, que tindrà lloc a la vila els propers dies 1 i 2 de novembre. Una nova edició que segueix amb l’esperit amb què nasqué: recuperar, divulgar i promocionar una part del llegat històric i etnogràfic al voltant del safrà, que a Santa Coloma s’inicia en l’època medieval, i si bé ha sobreviscut fins a l’actualitat, és en els darrers anys que s’ha reprès amb força i s’han impulsat iniciatives per difondre’l i popularitzar-lo.

  Novetats i activitats

  Entre les novetats d’enguany tindrem demostracions de cuina de plats vegetarians amb safrà, l’esmorzar de safraner (amb arengades escabetxades amb safrà, embotit, formatge i amanida) i dinar de paella ensafranada.

  A més a més, hi haurà el Mercat de Safrà i més, les teatralitzacions al carrer, visites guiades, visita a un camp de safrà i esbrinat de flors, la presentació del llibre Catalunya efímera (amb un capítol dedicat al safrà), activitats infantils i molt més!

  Programa:

  Consulta les activitats AQUÍ.

  Organitza:

  Som Terra de Safrà

  +INFO

  Web: Som Terra de Safrà

   

   

   

  Menu

  Menú principal

  Llengües