Festa Major de Vimbodí i Poblet

print pdf
General - Festa Major
 • Calendari: 6/8/2020 - 9/8/2020
 • Localització: Vimbodí i Poblet

  L’organització es reserva el dret a introduir les modificacions que siguin necessàries en el calendari d’actes per tal de preservar la salut i el benestar dels vimbodinencs i vimbodinenques.

  PROGRAMA

  Dijous 6 d’agost

  A les 12 del migdia, tronada d’inici de la Festa Major. Després de la cerimònia eucarística votada a Sant Salvador, es preveu la baixada de la comitiva —encapçalada per la gegantona Piponeta— fins a la Plaça Major, on es durà a terme el vermut popular a càrrec de l’entitat juvenil Som de Poble.

  A la tarda, el calendari preveu el Pregó de Festes —que enguany anirà a càrrec del vimbondinenc Xavier López— a les 19 hores, i seguidament es durà a terme la inauguració oficial de les diverses exposicions locals. El concert del cantautor David Potau, a les 23:30h, tancarà els actes del primer dia a la Plaça Major del municipi.

  Divendres 7 d’agost

  A les 12 del migdia, amb l’espectacle de màgia que acollirà el Cinema Foment, seguit de la sessió de cinema familiar, prevista a les 19 hores. Al vespre, a partir de les 23:30 hores, la piscina municipal serà l’escenari de l’actuació de Travelling Band i l’Orquestra Cotton.

  Dissabte 8 d’agost

  A les 12 del migdia, amb el concert de cobla de sardanes que es durà a terme al Passeig Jaume I. A les 18 hores es durà a terme un espectacle familiar i els actes del dia es completaran amb el castell de focs i l’actuació de la banda WalkBand, a la piscina municipal.

  Diumenge 9 d’agost

  Els actes s’iniciaran amb la caminada popular, oberta a tots els veïns i veïnes del poble que desitgin comprovar les millores que s’han dut a terme des dels aiguats de la passada tardor. En arribar, els participants es podran afegir al vermut popular, previst a la Plaça major per gentilesa del Grup de Geganters i Grallers La Palanca.

  La sessió de cinema de la tarda, al Foment, serà un dels últims actes previstos d’unes celebracions que, tot i els moments actuals complicats, volen mantenir l’esperit de col·laboració i companyia entre els ciutadans i ciutadanes del municipi i, sobretot, garantir la seguretat sanitària i la seguretat.

  +INFO:

  Facebook: https://www.facebook.com/AjtViP/

  Ebando: https://app.ebando.es/channel/vimbodiipoblet

  Web: http://www.vimbodi.altanet.org/

  Menu

  Menú principal

  Llengües