Festa Major de Vallfogona de Riucorb

print pdf
General - Festa Major
 • Calendari: 13/8/2021 - 16/8/2021
 • Localització: Vallfogona de Riucorb

  Aquest any alguns actes (Cinema a la fresca, concert de música i poesia, cantada de sardanes, espectacle infantil, concert i ball de tarda) tindran aforament limitat. Qui estigui interessat en aquests actes haurà d’adquirir les entrades a travésd’aquesta pàgina web: https://entradium.com/organizers/comissio-festes-vallfogona.

  Els actes de la festa major començaran:

  Divendres 13:

  Enguany també és realitzarà la decoració de balcons. S’haurà de decorar el balcó de manera original, festiva, reivindicativa, etc. Es pot guarnir amb banderoles, llumetes, flors i tot allò que creieu convenient.

  A les 9:00h, CAMINADA POPULAR. Sortida des de la plaça del bar. Recordeu portar aigua, protecció solar (gorra i crema) i alguna cosa de menjar. La caminada durarà unes 2 hores. Cal apuntar-se a la llista que es penjarà al bar.

  A les 17:00h, TORNEIG DE FUTBOLIN. Es realitzarà a la plaça del bar.

  Durant aquesta setmana us podreu anar apuntant a la llista que es penjarà al bar.

  A les 22:30h, CINEMA LA FRESCA. La pel·lícula que s’emetrà serà “INSIDE OUT”.

  La projecció es durà a terme a la plaça del bar. (Adquirir les entrades a través de la web).

  Dissabte 14:

  A les 11:00h, TOBOGAN AQUÀTIC URBÀ. Torna el tobogan que tant vau disfrutar! Podeu portar flotadors per poder tirar-vos. Tindrà lloc al carrer de la Font.

  A les 20:00h, CONCERT AMB “ALL COVERS”. El concert serà a la pista i es col·locaran cadires per tal de poder garantir les distàncies de seguretat. (Adquirir les entrades a través de la web).

  A les 23:00h, ESPECTACLE PIROTÈCNIC. A càrrec dels DIABLES DE VILABELLA. Aquest any, igual que l’any passat, l’espectacle tindrà lloc a la plaça de l’església i a la plaça de la font. Els diables aniran realitzant el seu recorregut fent figures pirotècniques.

  Diumenge 15:

  A les 11:45h, MISSA SOLEMNE.

  A les 13:00h, CONCERT DE SARDANES a càrrec de la COBLA PRINCIPAL DE TARRAGONA. Tindrà lloc a la plaça del bar. (Adquirir les entrades a través de la web).

  A les 17:00h, ESPECTACLE INFANTIL. A càrrec del grup RAMBLA MANAGEMENT, amb l’espectacle “El científic Trusky i la seva ajudant”. Els més menuts de la casa s’endinsaran en un món científic ple de sorpreses. L’acte tindrà lloc a la plaça del bar. (Adquirir les entrades a través de la web).

  A les 19:30h, BALL DE TARDA. A càrrec del DÚO GUATEQUE. Ens faran gaudir d’una vetllada amb la música que sempre ens ha acompanyat.

  Aquest any, a diferència dels altres anys no es faran entrepans i durarà una mica menys per tal que després cadascú pugui anar a sopar a casa. Es durà a terme a la pista i hi haurà cadires per tal de mantenir les distàncies de seguretat. (Adquirir les entrades a través de la web).

  Dilluns 16:

  A les 20:30h, CONCERT DE MÚSICA I POESIA. Amb Pili Cugat i Carlos Lupprian. Dins l’espectacle s’inclouen versos musicats del Rector de Vallfogona.Aquest acte es realitzarà a la plaça del bar. (Adquirir les entrades a través de la web).

  Com ja és habitual, us encoratgem a que torneu a engalanar la vila i el balneari de Vallfogona de Riucorb amb les senyeres i amb els obsequis que tingueu dels altres anys.

   

  OSERVACIONS:

  • RECORDEM QUE ÉS OBLIGATORI L’ÚS DE MASCARETA.

  • A L’ENTRADA DE CADA ESPECTACLE DISPOSAREM DE GEL HIDROALCOHÒLIC PER DESINFECTAR LES MANS.

  • PER MOTIUS DE SEGURETAT ESTARÀ PROHIBIT APARCAR DES DE LES 08:00 DEL DIA 14/08 A LES 02:00 HORES DELS DIA 15/08 AL CARRER DE LA FONT, PLAÇA DE L’ESGLÉSIA, PLAÇA FRANCESC VICENS GARCIA.

  Menu

  Menú principal

  Llengües

  • Català
  • Español
  • English
  • Français