Festa i Mercat de la Castanya a Vilanova de Prades

print pdf
General - Festa
 • Calendari: 30/10/2021 - 31/10/2021
 • Localització: Vilanova de Prades

  PROGRAMA D'ACTIVITATS (format pdf)

  El darrer cap de setmana d'octubre, se celebra la Festa i Mercat de la Castanyada, una celebració amb més de quaranta edicions que s'ha guanyat la Declaració de Festa d'Interès Comarcal.

  L'últim dissabte d'octubre té lloc el popular sopar de germanor i ball de festa, i diumenge, el reconegut Mercat de la Castanyada, que aplega marxants artesans d'arreu del territori, parades amb productes del camp i locals, la trobada de folklore popular amb gegants o figures de bestiari festiu i castells, i l'esmorzar popular. Aquest mercat, que es desenvolupa durant el matí i migdia, és punt de trobada anual de nombrosos visitants que troben una festa d'ambient familiar, amable i, generalment, amb un temps esplèndid.

  Receptari de cuina amb castanyes

  Si vols conèixer les possibilitats gastronòmiques que ofereix la castanya, et pots descarregar el receptari que va editar l'Ajuntament de Vilanova de Prades i el Consell Comarcal de la Conca de Barberà.

  Un total de setze receptes elaborades pels veïns i veïnes de la localitat et descobriran un ventall de plats increïbles que preserven la gastronomia popular de la nostra terra i posen en valor la riquesa d’aquest producte.

  Descarrega't el receptari aquí

  Documents associats: 
  Menu

  Menú principal

  Llengües

  • Català
  • Español
  • English
  • Français