Festa dels Quintos a Sarral

print pdf
General - Festa
 • Calendari: 16/1/2016 9:30h - 17/1/2016 3:00h
 • Localització: Sarral

  Seguint la tradició que data de l’any 1942, aquest dissabte, el més proper a la diada de Sant Antoni Abat, es celebrarà a Sarral la festa dels Quintos. Aquest any, els protagonistes seran els joves nascuts l’any 1998, que aquest 2016 assoleixen la majoria d’edat. Ells seran els encarregats d’avaluar les diferents carrosses que faran els Tres Tombs a la Muralla i on hi participa gairebé tota la població sarralenca.

  La jornada donarà el tret de sortida a 2/4 de 10 del matí, amb una cercavila sorollosa de la mà de la batukada Sambatek. Seguidament, a la Parròquia de Santa Maria, es realitzarà l'ofrena a Sant Antoni Abat, per donar lloc a una de les activitats que aplega a més persones, els tres tombs de Sant Antoni, amb 74 anys de tradició. Al tercer tomb, a l’alçada de l’Escola Municipal Salvador Ninot, es realitzarà la guerra de caramels a i també es donaran galetes i beguda a tots els assistents.

  Les activitats es reprendran a les 6 de la tarda a la sala recreativa, on hi haurà concert seguit de ball de tarda amb l’orquestra Gran Premier. La mateixa formació serà l’encarregada d’iniciar el ball de nit a 2/4 de 12 de la nit, on tindrà lloc el ball de quintos, sorteig de tires i premis a les millors carrosses. La festa continuarà amb el grup de versions La banda Puig i la discoteca mòbil amb Luka Caro. Els Quintos 2016 compten amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sarral i la Diputació de Tarragona.

  Menu

  Menú principal

  Llengües