Exposició fotogràfica “Orígens: la vida quotidiana en la prehistòria” a les Coves de l'Espluga de Francolí

print pdf
General - Activitats culturals
 • Calendari: 22/3/2019 - 23/6/2019
 • Localització: Coves de l'Espluga de Francolí

  Les Coves de l’Espluga acolliran una exposició fotogràfica sobre la vida quotidiana en la prehistòria.

  L’exposició romandrà oberta fins el dia 23 de juny i es podrà visitar gratuïtament en l’horari habitual de les Coves de l’Espluga.

  L’exposició compta amb 18 instantànies on Suárez ens ensenya la mirada d’un fotògraf que reflecteix amb tota naturalitat aquelles situacions quotidianes en què els éssers vius, en aquests cas els éssers humans, es poden trobar en un moment determinat de la seva vida. Suárez ens mostra les postures dels humans per adaptar-se als espais protectors, les coves, tot procurant que siguin els més naturals i espontànies possible. I aquestes situacions queden identificades, entre altres, en els següents conceptes: relaxació i observació, ajut i convivència, recer i refugi, observació i alerta, exploració, protecció i estima, aparellament, suport en la cura dels fills, l’ús de l’aigua, lideratge en la comunitat, aprenentatge de l’entorn.

  Les fotografies han estat realitzades a les Coves de l’Espluga, a l’Espluga de Francolí, i a la Cova d’en Blas, a Pratdip.

  Francisco Suárez, d’origen granadí, va venir amb 3 anys a viure a Llorac (Conca de Barberà) i després de passar per Vila-seca, ara resideix a Tarragona. L’any 2015 es va titular com a tècnic superior en Fotografia a l’escola d’Art i Disseny de la Diputació de Tarragona. “Orígens: la vida quotidiana en la prehistòria” és el seu quart projecte fotogràfic i per primera vegada s’exposa a les Coves de l’Espluga.

   

  Menu

  Menú principal

  Llengües