Exposició del pintor Palau Ferré

print pdf
Actitivats culturals
 • Calendari: 12/2/2022 17:00h - 28/2/2022 19:00h
 • Localització: Biblioteca Mossèn Ramon Muntanyola de l'Espluga de Francolí

  La Biblioteca Mossèn Ramon Muntanyola de l'Espluga acull l’exposició del pintor Palau Ferré


  La Biblioteca Mossèn Ramon Muntanyola de l'Espluga acull des d’aquesta setmana i durant tot el mes de febrer l’exposició del pintor montblanquí Palau Ferré, una mostra on els infants podran donar color a les obres de l’artista.

  L’exposició ofereix una mirada panoràmica de la reivindicació rural del pintor, escultor i ceramista Maties Palau Ferré. La mostra ens proposa descobrir com el pintor cubista era un enamorat de la seva terra i la projecció internacional de la seva trajectòria artística va refermar encara més aquest vincle amb el territori i la seva gent.

  Maties Palau Ferré (1921-2000), pintor, escultor i ceramista. Format a l’Escola Superior de Belles Arts Sant Jordi de Barcelona, Palau Ferré va ser un artista molt influït pel cubisme picassià, per la Barcelona dels Salons d’Octubre i pels anys viscuts a París, a la dècada dels cinquanta i la dels seixanta.

  L’exposició consta de 6 plafons que es troben ubicats a la sala principal de la biblioteca

  Durant l’exposició,  la biblioteca ofereix un espai on els infants poden pintar donant color a les obres del pintor. En aquest espai i podem trobar pintura i dibuixos fotocopiats dels quadres del pintor. Un cop finalitzada poden prendre l’obra o la poden deixar per exposar a la mateixa biblioteca.

  Una iniciativa que rep el suport de la regidoria de cultura de l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí.

  Menu

  Menú principal

  Llengües

  • Català
  • Español
  • English
  • Français