Exposició: Arqueologia paisatges al Museu de la Vida Rural

print pdf
General - Activitats culturals
 • Calendari: 17/7/2021 - 9/1/2022
 • Localització: Museu de la Vida Rural, l'Espluga de Francolí

  Un projecte artístic de caràcter comunitari i col·lectiu a partir del treball de l'artista Inula, comissariat per Judith Barnés.

  L'exposició reflexiona sobre el paisatge cultural de la Conca de Barberà i es cocrearà amb la ciutadania.

  Activacions i proposta educativa

  Durant l’estada de la mostra al Museu de la Vida Rural, es faran dues activacions de participació ciutadana per acabar de donar forma a les idees que es despleguin a la sala i al treball d’investigació i de creació de l’artista. La primera activació es farà en el marc del Festival de poesia RUSC en què es plantejarà una acció vinculada a les empremtes que deixem en el paisatge i que comptarà amb la participació de les famílies. La segona activació es farà en el marc del FES, el Festival d’Educació per la Sostenibilitat de l’MVR i es proposarà un recorregut compartit per l’entorn que serà entès en clau d’espai vivencial en el qual podran participar els veïns de l’Espluga de Francolí i dels pobles del voltant.

  La mostra anirà acompanyada també d’una proposta educativa a partir del setembre de 2021 amb l’objectiu d’apropar la pràctica creativa a la ciutadania i poder interactuar, sense por, amb l’art contemporani.

  +INFO:

  https://museuvidarural.cat/arqueologies-del-paisatge/

   

  Menu

  Menú principal

  Llengües

  • Català
  • Español
  • English
  • Français