Experiència safrà a Montblanc

print pdf
General - Activitats culturals
 • Calendari: 27/10/2018 - 11/11/2018
 • Localització: Finca Cantarroella del Carrer Horta Subirana (després del cementiri de Montblanc)

  Visita guiada durant la qual podreu veure i participar a la collita de flors, tastar productes amb safrà i veure com és el procés de desbrinar la flor per obtenir-ne el safrà espècia.

  L'activitat és gratuïta i te una durada aproximada de 90 minuts i contempla la participació en la collita de flors, el taller de desbrinatge pel qual s'extreuen els brins de la flor i el tast de productes Aromis amb safrà. 

  Aromis va néixer, ara fa deu anys, amb l’objectiu de la recuperació del safrà, quan encara no hi havia cultius comercials a tot Catalunya, no només de la seva producció i distribució, sinó de la seva incorporació com a ingredient culinari a les cuines professionals i de les llars. Perquè la cuina del safrà és rica, deliciosa, aromàtica, una cuina arrelada a la cultura culinària mediterrània, que malauradament ha estat oblidada durant dècades a favor d’altres espècies foranes (es calcula que el conreu comercial del safrà a la Conca i a tota Catalunya va desaparèixer a finals dels anys 20 del segle passat).

  Dies i horaris de visita:

  Dijous 1 de nov. a les 10:00
  Divendres 2 de nov. a les 10:00
  Dissabte 3 de nov. a les 10:00 i a les 16:00
  Dissabte 10 de nov. a les 10:00
  Diumenge 11 de nov. a les 11:00

  Cal fer reserva per a la visita, al teléfon 696718135 o al correu electrònic info@aromis.cat
  Màxim de participants: 25 persones.

  Menu

  Menú principal

  Llengües